Güncel Yakıt Tüketimlerimizi Paylaşalım-Model Farkı Olmadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1,5 dci 110 bg 6 ileri 2012 fluence 40 000 km de bu aralar araç çok yakıo ortalama 9,2 bende anlayamadım bakıma gırmedı 1 2 gun ıcınde 40.000 bakıma sokacam yazında ortalamam sehır ıcı 7,7 ile 8,8 arasında sureklı degısıo .. cok yakıo ..

Benim kangoo 5.7 gösteriyo bugun artık yolbilgisayrim aktif cok gibi geldi bana siz ne dersiniz,? Bide menzil surekli dgisiyo normal mi bu Yorumlarınızi bekliyorum

edybubez.jpg

u4e8ymyr.jpg

yra3amaz.jpg

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Benim kangoo 5.7 gösteriyo bugun artık yolbilgisayrim aktif cok gibi geldi bana siz ne dersiniz,? Bide menzil surekli dgisiyo normal mi bu Yorumlarınızi bekliyorum

menzilin değişmesi bence normal bi şey çünkü kalan yakıtı o zamanki yakıt tüketimine göre ölçüyor anlık yakıt dıyeyım veya ortalamanın degısmesıyle alakalı işte her neyse :)) değişmesi normal kangoo için çok iyi bi değer bizim araçta aynı ayarda yakıyor suan :eyv

Hmm kar lastgi war we yakıtı opetten alıyorum fullforce baki abi

önceden şehir içi olan 5.0 yakıt tüketimim suanda 6.5 gibi geziyor bi sorunlar var hadi hayırlısı :)

Kışın 1 litre artar havaların soğuk olması , fanın açılması kış lastiği vb nedenler

Ş.İçi Tüketimim 50 tl gaz ile 100 km fazla gitmiyo maalesef.

89 model toros :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri