Günaydin ailem, bana yardim edebilir misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamam abi :):): o derece kotu yani :):):)

Sende biliyorsun kardeşim :eyv bence jantları başka araçtan kesip alsan ve kendine has bit rfc sticker ı yapsaydın sonuç ne olursa olsun beğenirdim bunu bil :eyv

Sende biliyorsun kardeşim :eyv bence jantları başka araçtan kesip alsan ve kendine has bit rfc sticker ı yapsaydın sonuç ne olursa olsun beğenirdim bunu bil :eyv

Tamam abi dikkate alicam:) ve ugrasicam abi onerin icin cok tesekkur ederim :)))

Tamam abi dikkate alicam:) ve ugrasicam abi onerin icin cok tesekkur ederim :)))

Sen daha iyisini yapacaksın eminim bundan hevesin her zaman azminle birleştiğinde ortaya çıkan şey herzaman takdire şahayendir :eyv

tamam abim :) RFC yi nasıl yapabilirim abi baska birşeymi yapsam ?
rfc sitickerleriniyani bizim standart stickerlerinizi arka canim ust kismina yapistirman kafi olacaktir kardesim benim :)

rfc sitickerleriniyani bizim standart stickerlerinizi arka canim ust kismina yapistirman kafi olacaktir kardesim benim :)

Tamam abim yenisini cikartcam bugun abi onuda beyaz yerine turuncu cikarttim :)))

Kardeşimm çok amatörcee ve çok vasat olmuş kesinlikle olmamış.
Hani sağda sola şahinle apaçiler takılır ya eğer aracına buna benzer bişey yaparsan onlardan beter bir görüntü olur haberin olsun .:halay

Kardeşimm çok amatörcee ve çok vasat olmuş kesinlikle olmamış.
Hani sağda sola şahinle apaçiler takılır ya eğer aracına buna benzer bişey yaparsan onlardan beter bir görüntü olur haberin olsun .:halay

Aynn abi ya dusundum de harbi beter olur abi ya ama lip taktirdim simdi :)

Hayırlı olsun belli ki ilk aracın ve aracını çok seviyosun :)

Geri