Günaydin ailem, bana yardim edebilir misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazdu

Batuhan Dursun BAZDU,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle günaydın ailem :)

bugun aracımdaki RFC stıckerlerini ve tamponlara sticker yapıştırmayı düşündüm ve kötü bir photoshop denemesini sizinle paylaşıp önerilerinizi almak istedim

NOT: araç benim aracım değildir internetten buldum

jantlarıda yaza doğru yaptırmayı düşünüyorum ve yaza aracımın son hali bunun gibi diyebilirim

Senin içine sinen ve gönlüne hoş gelen herşey güzeldir. Şimdiden güzel günlerde kazasız, belasız ve arızasız sürüşler dilerim.:eyv

Ben yorum yazmayayım en iyisi. Sadece şunu belirteyim, temizlik ve sadelikten yanayım.;)

Senin içine sinen ve gönlüne hoş gelen herşey güzeldir. Şimdiden güzel günlerde kazasız, belasız ve arızasız sürüşler dilerim.:eyv

Çok Teşekkür ederim aykut abi :) Allah kimseye kaza, bela vermesin :)

Ben yorum yazmayayım en iyisi. Sadece şunu belirteyim, temizlik ve sadelikten yanayım.;)

bende sadelikten yanayım abi de araba temizlik boyası yapılcak o zaman a kadar bi sticker yapim dedim :) ben çıkar masamda annem elbet söker onları :)

olur neden olmasin eama evladiyelik dusunme bence :)) yine de hos olmus rfc biraz siritmis sanki

olur neden olmasin eama evladiyelik dusunme bence :)) yine de hos olmus rfc biraz siritmis sanki

tamam abim :) RFC yi nasıl yapabilirim abi baska birşeymi yapsam ?

bende sadelikten yanayım abi de araba temizlik boyası yapılcak o zaman a kadar bi sticker yapim dedim :) ben çıkar masamda annem elbet söker onları :)

Ben sadece jant için yukarıda ki yorumu yaptım, yanlış anlaşılmasın.
12 3

Bazdu kardeşim affına sığınıyorum kardeşim ama rezalet yak bu resmi :)

Geri