Gümüş Fluence

Teşekkür Ederim Eksik Olmayın :)

Kazasız belasız sürüşler dilerim.. Ben memnun kaldım sizde memnun kalırsınız umarım.

Şimdilik Bi Sıkıntım Yok İlerde Umarım Olmaz... Bazıları Tavsiye Etmedi Yok Savurur Yol Tutuşu Yok vs. vs. Hepsi Savsata Çıktı :)

Şimdilik Bi Sıkıntım Yok İlerde Umarım Olmaz... Bazıları Tavsiye Etmedi Yok Savurur Yol Tutuşu Yok vs. vs. Hepsi Savsata Çıktı :)
Türkiye'de üretilen fluencelerde savrulma olayı oluyor çünkü aracı cok yüksek yapıyorlar. Ben bunu spor yay takarak çözdüm. Sanada ilerde yardımcı oluruz sıkıntın olursa

Türkiye'de üretilen fluencelerde savrulma olayı oluyor çünkü aracı cok yüksek yapıyorlar. Ben bunu spor yay takarak çözdüm. Sanada ilerde yardımcı oluruz sıkıntın olursa

Şimdilik Bu Problemim yok Spor yay almayı Düşünüyorum Bahara Doğru Ufak Tefek Değişiklikler Yapacağım.. Yardımcı Olursanız Sevinirim :)

hayırlı ugurlu olsun güle güle günlerde kullanırsınz inşAllah =))

aynen, bende gayet mumnunum :eyv

ilk önceleri geri manevrada sorun olmuştu malum geri görüş alanı sınırlı park sensörüne alışınca sıkıntı yok. birde gırç gırç ses geliyordu servise uğradım silikon sprey sıkıldı ses filan kalmadı:eyv

konu linki aşagıda bakmak isteyenlere:)
http://www.renaultfanclub.com/renault-fluence-kulubu/50670-silikon-sprey-sikildi-ses-kesildi.html

Geri