- Konuyu Başlatan
Teşekkür ederimMaşallah Araç Yeniden Doğmuş Resmen , ALLAH Kaza Bela Vermesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederimMaşallah Araç Yeniden Doğmuş Resmen , ALLAH Kaza Bela Vermesin
Spoon replikası hocam bahsettiğiniz jant. Düşündüğüm modeller arasındaŞu Tarz Jant güzel gidebilir. Fakat jant boyutunun orjinalliğini bozma derim 13 jant bizimkiler için en uygunu Vuruntu, çekişten düşüş ve aracın yakıtını etkileyebilirsin.
Teşekkür ederim.maaşallah güzel araç emeğine sağlık
aynen jant konusunda bende katılıyorum büyük jant her zaman performans düşüklüğüdür, flash koltuğu güzel durabilir fakat concord kadar rahat değil
Teşekkür ederimeğer aracın son hali imza bölümündeki hali olacaksa çok güzel bir final olur ve araç göz yakar maşallah diyorum dikkatli kullan
Yorum için teşekkürler sinyal fikrini düşüneceğimsymbol koltuğu gayet iyi olur, ben rainbowa taktım ve iyi ki takmışım. jantı büyütürsen yakıtın bir miktar artar. sinyalleride siyah değilde turuncu yaparsan daha canlı durabilir. her tarafın koyu renk olması aracı boğuyor.
Teşekkür ederim
Hedefimiz o ama nakite bakıyor işler yavaş yavaş yapmaya çalışıyoruz
Yorum için teşekkürler sinyal fikrini düşüneceğim
Symbol koltuğu direk takılabiliyormu yoksa vida yerleri filan bi işlem yapmak gerekiyormu
Tamamdır aklımda bulunsunYeni vida yerleri deliniyor.