grande punto 1.4 t jet vs ford focus hangisi sizce yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YAVUZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangisini alayım

• Kullanılan toplam oy
    19
ben oyumu focustan yana kullanırdım
aslında ikiside farklı katagoride biri performanlı fazla benzin yakan bi araç diğeri dizel benzinin 4.30 lira olduğu günümüzde benzinli arabalar el yakıyo ve focusun dizel aracını bizzat kullandım çok ekonomik ve atik bir araç ve sonuçta o bi ford yani ben düşünmeden focus derdim

Ben tercihimi her zaman benzinliden yana kullanırım.:)
Benzin fiyatı çok fazla olabilir ama benzinli araç kullanmak,o performansı almak, o motor sesini duymak çok farklı bence.:)

Son düzenleme:
gp t-jet diyorum performans çok güzel :eyv

4'e 4 oy var..Yavuz abi performans düşkünü olduğundan punto üzerind çok duruyor..Birde yeni nesil turbo benzinli motorlar düşük motor hacmi yüksek hp ile yakıtı dengeliyor

Abi oynıcaksan eğer GP tjet al ankarada örnekleri var 160-170 hplere çıkartanlar var.Ama dizelde en baba chipleyip 140hplere yükseltirsin genede pek tat vermez

oylar 7 e 4 ford önde amaç performance olduğundan g p daha ağır basıyor şu an bir de espli focus u aynı fiyata temizini bulmak zor olacak sanırım ..aslında kalite olarak focus çok önde fakat donanım olarak bu fiyata g p tercih edilebilir modlamaya da gayet uygun ...

sınıf olarak farklılar
ıcı kalıtelı olsun dıyorsan focus punto nun malzeme kalıtesı les
ama tjet guzel cok da yakmaz
ford cu lar da su an ıcın ford un en ıyı arabası mondeo dıyorlar ama bellı de olmaz sans bu ısler :)

fiat mı fordmu dersen ford derim ama karar yinede sizin

Abi oynıcaksan eğer GP tjet al ankarada örnekleri var 160-170 hplere çıkartanlar var.Ama dizelde en baba chipleyip 140hplere yükseltirsin genede pek tat vermez

evet ertuğun aracı 170 hp 248 tork.istanbulda test ettim gerçekten çok güzel gidiyor kullanışı çok rahat ayrıca t-jet göründüğü gibi çok yakmaz ertuğ ankaradan istanbula 170 hp arabayla 1 depoyla gelmişti.3 kişi full bagaj

Ford derim fiat leş :)

Geri