Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tamamen kandırmaca abi, ortalama yakıtı değil anlık yakıtı gösteriyor, 130km hıza çıkıp ayağını gaza hafifçe dokunduruyor, anlık tüketim de cut off sayesinde düşüyor tabi. Hızlanacağı zaman anlık tüketim arttığı için hızlanmalarda kamerayı cama doğru tutuyor çakal
Sana katılıyorum, ben böyle düz yolda 160 170 km ile giderken 4.4/100 4.5/100 gördüm anlık yakıtta, 100 km ile giderken de 3.0/100 2.9/100 bile oluyor hele yol hafif aşağıya inişli ise..
aynen anlık tüketim de çünkü yol bilgisayarı o kadar hızlı bir iniş çıkış yapmaz bir ara 6 gibi değerlere çıkıp geri indiğini gördüm araçlar kalabalıklaşınca kısaca gandırmaca
Dizel megane 2 mizle babam bu ramazan bayraminda köye gitti. Depoyu hemen bizim burdan fulledi. Kilometreyi sifirladi. Tam 448 km sonra depoyu tekrar fulledi ve 100 tl lik mazot almis. Ortalama 150 ile gitmis..