Göstergedeki uyarı işareti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crazydog
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya bu akşam dorukla görüştüm o söledi benimde boşluğuma geldide benzinli arabada kızdırma bujisi olmazki :D
hehehehe ne güldük bugun ya :D söyledikten sonra :D:D Ne adamsın aracı sanki dizel:D

:):):)

immobilizer ışığı...
anti demeranj,motor bloke.Devamlı yanıyorsa problem var,araç çalışmaz.

hehehehe ne güldük bugun ya :D söyledikten sonra :D:D Ne adamsın aracı sanki dizel:D

hahahahaha det la ben hıc bakmadan yazmısım zaten muhuahuhuahua utandım kendime ceza verdim evin duvarlarına arabamda kızdırma bujisi yok diye 100 kere yazdımm :D

immobilizer ışığı...

Yok devamlı yanmıyor ara ara yakıyor seyir halindeyken falan tahminimce benim elektriksel bişeyler cıkıcak ama bakim hafta içi bi gün elektrikçiye uğramak farz oldu :D

immobilizerse anahtarda bozulmuş olabilir akrabamın başına gelmişti bobin şarj dinamosu falan filan dediler meğer anahtar bozukmuş araç çalışmıyordu yedek anahtar varsa onunlada dene istersen

immobilizer ışığı...
İmobiliser ışığı kırmızı yanıp sönen değil mi abi ? Anahtarı takınca sönmesse çalışmıyordu benim bildiğim . Kopya anahtar felan olursa , Chipsiz anahtar olursa .

İmobiliser ışığı kırmızı yanıp sönen değil mi abi ? Anahtarı takınca sönmesse çalışmıyordu benim bildiğim . Kopya anahtar felan olursa , Chipsiz anahtar olursa .
clio larda böyle

Yakıt ıle ılgılı problem oldugunu gösterıyor

Geri