Gösterge Panelinin Altındaki Tripmetre (Anlık Kilometre Sayacı ) Yardım!

Kardeşim çıkma parça takmak orjinalliği bozmaz.Sonuçta yine orjinal parça takıyosun.Tamirle falan uğraşma.:eyv

Tamiri mümkün arkadaş.Çok zor birşeyde değil.Bendede aynı sorun vardı sağolsun R9 forumunda bir usta fotoğraflı bir şekilde nasıl yapılacağını anlatmış sayesinde kolayca hallettim.Tamirciler uğraşmak istemiyor yada çok para istiyor.İyisimi sen sök KM saatini içini aç dikkatlice içinde kırık kibrit çöpü kafası kadar sivri bir plastik parça bulacaksın.İşte oparça numaratörü sıfırlamak için bastırdığın çubuğun ucundan kopmuştur.Dikkatli baktınmı yerini görürsün.Onu yerine yapıştıdığında(502,Japon v.s.)çubuğun ucunda V şeklinde bir çatal oluşacak.O çatalın içine numaratörden gelen sıfırlama mandalını oturtup tekrar toparladınmı işlem tamam.

Tamiri mümkün arkadaş.Çok zor birşeyde değil.Bendede aynı sorun vardı sağolsun R9 forumunda bir usta fotoğraflı bir şekilde nasıl yapılacağını anlatmış sayesinde kolayca hallettim.Tamirciler uğraşmak istemiyor yada çok para istiyor.İyisimi sen sök KM saatini içini aç dikkatlice içinde kırık kibrit çöpü kafası kadar sivri bir plastik parça bulacaksın.İşte oparça numaratörü sıfırlamak için bastırdığın çubuğun ucundan kopmuştur.Dikkatli baktınmı yerini görürsün.Onu yerine yapıştıdığında(502,Japon v.s.)çubuğun ucunda V şeklinde bir çatal oluşacak.O çatalın içine numaratörden gelen sıfırlama mandalını oturtup tekrar toparladınmı işlem tamam.

Abi sökersem toplayamam diye hiç uğraşmak istemiyorum . Bana yapabilecek insan lazım onu da götürüp hallettircem artık yapacak birşey yok

Arabanın herşey orjinal ya hiç yapmam öyle birşey . Tamiri mümkün mü ya ?

Valla ben Flash'ta hemen herşeyi yaptırmıştım ama onu asla:(1 kişi buldum tamir olur ama komple sökülecek vs 2.el al daha iyi değmez dedi öyle kalmıştı bak hala içime dert olmuş satmama rağmen makinayı.İnşallah bulursun bir çözüm yolu ama ben bulamamıştım epeyde bir üzerine düşmüştüm harbiden.Kolay gelsin.

Geri