Gösterge Paneli Ve RNav dan kaynaklı cızıltılar sorunsalım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan miya10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim araç daha 3000 km deyken gelmeye başlamıştı toplam 8 kez ilem yapıldıdediğiniz yerlere ama nafile beceremiyorlar gene geliyor değişim istedim yapmadılar yeni parça ile artı olarak tavan lambasının içinden de tıkırtı gelir benden onda dikkat edin bence bursa mais yaptı işlemleri şimdiye kadar sadece göstergeden gelen sesi kese bildiler diğerleri devam ediyor

Gösterge ve klima ile R-Nav arasındaki bölümden cızırtlar bende de mevcut. Onun haricinde tümseklerden veya çukurlardan geçerken bagaj kısmından da ses geliyor. Bu bagaj kısmından gelen sesin çözümü ile ilgili bir öneriniz var mı ?

Bagajdan gelen ses olayı basit servise gidin ya da kendiniz wd-40 denen spreyden klitlere ve kenarlara sıkın ses kesilir. Bendede vardı servise gittim 5 dk da hallettiler

Bagajdan gelen ses olayı basit servise gidin ya da kendiniz wd-40 denen spreyden klitlere ve kenarlara sıkın ses kesilir. Bendede vardı servise gittim 5 dk da hallettiler
Kenarına sıkın derken tam olarak neresini kastediyorsunuz? menteşeler mi yoksa kilit mekanizmasımı?

Menteşeler olsun kilit mekanızması olsun bunlara sıktılar hocam.

Aslında benim bagajdan gelen ses tam olarak yağlama ile alakalı değil gibi. Sanki bagajın içindeki plastik bölümün vidaları gevşemişte takır tukur ediyor gibi. Bide bagajı kapatırken rüzgarlığın olduğu yerden tak diye ses geliyor.

Geri