Görkem R5'e Kolçak montajı ve anten kısaltma...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
on numara olmuş kolçak ayrı bir hava katmış araca abi hayırlı olsun :) farklı rengi yokmuydu koltuklarla uyumlu olanını felan alsaydın kolçağın?
bu arada aynalarıda değiştirmişsin abi uno aynası takmışsın :) güzel bir jant lazım bu arabaya aslında ;)

on numara olmuş kolçak ayrı bir hava katmış araca abi hayırlı olsun :) farklı rengi yokmuydu koltuklarla uyumlu olanını felan alsaydın kolçağın?
bu arada aynalarıda değiştirmişsin abi uno aynası takmışsın :) güzel bir jant lazım bu arabaya aslında ;)
Saol Can'ım kolçak çok uyguna geldi Aksarayda bardaksız olanı 25 Tl. A 101 marketlerde bi ara indirim vardı 3 tane aldım çok uyguna geldi. Renk tek renk olarak siyahtı olamazsa senin için döşemeleri siyah yaparız:) Uno aynasını bir R5 çiye şiddetle tavsiye ederim Bu uno aynası R5 için üretilmiş sanki çok uyumlu birde içerden kumanda kolu var :) Jant ve lastik işine gelince 14 cant ve düzgün lastik o zamanda basmak şart tabii e o da zamanla...

aynen 15 spoon çak abi buna beyaz renk üff diyorum birde basacaksın birde 1.6 ya da 1.4 yaptınmı tadından yenmez :)
hayırlı olsun tekrar

Maşallah Faruk abi bakıyorsun yavruya :)
Türbeye yakın olduğun için şanslısın ne diyim :)

aynen 15 spoon çak abi buna beyaz renk üff diyorum birde basacaksın birde 1.6 ya da 1.4 yaptınmı tadından yenmez :)
hayırlı olsun tekrar
:eyv:bravouzun soluklu bir proje var aklımda oda sürpriz olsun

antende bi değişiklik göremedim ama kolçak şık durmuş güle gül kullan abi :D

​30 cm kadar kısalttım anteni,senin durduğun yerden göremezsin o farkı...:D
hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

Bende anteni kısaltmıştım şimdi daha iyi duruyor...

Geri