peki şanzıman yağına baktırayım o zaman çözüm olacak mı ?
BAktırın tabi. Belki hiç yağ yok belki azaldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
peki şanzıman yağına baktırayım o zaman çözüm olacak mı ?
BAktırın tabi. Belki hiç yağ yok belki azaldı
aracı alalı bir hafta oldu daha bu durumu yeni farkettim belki de vardı ama.
teşekkür ederim dediğinizi uygulayacağımŞimdi şöyle bir durum var onu açıklayayım. Bir arkadaş daha yazmış fiat araçta başıma geldi diye, bende de 99 palio vardı sıfır almıştım. Aynı sıkıntıyı 1den 2ye geçişlerde ben de yaşadım, ama o bir mühendislik hatasıyla 10 sene kullandım. 110.000km de sattım. O aracın yapısı oydu. Renault un eski toroslar hariç hiç bir modelinde vites problemi yaşamadım. Anlattığınız sorundan şanzımana su kaçmış olabileceği fikrine vardım. O da başıma geldi. Vites geçmiyor.
Aracı yeni aldığınız için bu yapısal bir sorun mu yoksa yağ sorunu mu emin olamadım. Yüksek ihtimalle eski yağı tamamen boşaltıp yenisini doldurduğunuzda sorun çözülür.
s.a hocam aracı gösterdim şanzıman yağına baktı ve eksik olmadığını söyledi. fluence araçlarda genel olarak bu durum varmış galibateşekkür ederim dediğinizi uygulayacağım
araç 118 binde yağ güzel dedi ustaozaman dediğim gibi önce boşa alcaksınız yada çift debriyaj yapacaksınız.aracın km epey vars komple şnzuman yağını değiştirip çeşitli kaliteli kaydırıcı koydurup deneyebilirsiniz.faydası olur kanaatindeyim.
bu durum oldukça canımı sıkmaya başladı ne yapmam nereye gitmem lazım bilemiyorumarkadaşlar bu geri vites takılma olayını nasıl çözebiliriz acaba