Büyük kolaylıktır herhalde. Megane 4 lerde yoktur herhalde, çünkü ben hiç duymadım. Ama olursa büyük kolaylık olur. Bu gelişmeleri sizden bekliyoruz befe ustam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba.Evet.Talisman icon'da bu özellik standart olarak var.Sol ve ya sağ aynayı seçtikten sonra geri vitese aldığınızda seçtiğiniz tarafın aynası en aşağı doğru iniyor ve kaldırım vs. çok rahat görülebiliyor.Geri vitesten N,D ya da P'ye aldığınızda tekrar otomatik olarak sizin ayarladığınız pozisyona geri dönüyor.
Touch donanımı bilmiyorum.
Merhaba.Hangi kontrol ünitesi? Bu özellik koltuk hafızası ile birlikte geliyor.O da elektrikli koltuk ecusu gerektiriyor.İstiyorsanız onun parça numarasını servisten öğrenebilirsiniz.Üstad mrb. Bu iş olursa iyi olur ama olmazsa kontrol ünitesi değişimi gerekecek demektir (tıpkı şeritte kalma işini yapan ünite değişimi gibi) bu noktada sizden ricam acaba aracınızda geri viteste ayna indirmeyi sağlayan ünite parça kodunu temin edebilir misiniz yada en azından o ünitenin yerini gösteren bir foto paylaşabilir misiniz, İtalya'da bir arkadaş vasıtasıyla temin yoluna gidebilirim
Bende Latitude var 2011. Sol kapı panelinde tuşla yapabiliyoruz bu işlemi. Şu videoyu izlemiştim. Bi bakın isterseniz
https://www.youtube.com/watch?v=TZW0PjEvgqA
Belki ddt4al programı ile mümkün olabilir megane özelliklerini açan garajlar var sormak lazım vitesi geri alınca arka silecek nasıl çalısıyorsa bence oda mümkündür