Gelin bana bir clio 4 alalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sevo16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yakit cok degil. Ama azda değil. Dizel ortalama 20km hiz ile kullanimla malesef sehir ici 8uzun yol 90sabitle 4.5

Valla 2017 kasım çıkışlı makyajli clio aldim ben cok memnunum 75 bg di 105 e safe yazilimla cok tatminkar sonuclar elde ettim. Bizim yazlikla evimiz arasi surekli gidip geliyorum 110 km. Klimasiz 2,8 3,0 gibi muthis degerlerle gidiyorum. Hiz 80-100 arasi ustune cikmiyorum. Cok katkisi oldu safe yazilimin da tabi. 0,3 litre gibi bi fark

Şunu da eklemek isterim ben 1 ay once aldim araci ve bir tanidik sayesinde şaka gibi bir fiyata aldim, simdi ise 2013 lere 55 ustu çekiyorlar. Yemin ediyorum allahin sevdigi kuluymusuz, insallah istedigin fiyatta icine sinen bir clio bulursun

Naçizane tek verebileceğim tavsiye touch yada icon paket almanız. fiyatı 10bin liranın altına da bulsanız sakın joy almak gibi bir yanlışa düşmeyin.

Fabrika verisi 3.3 olan araca nasil 2.8 yaktiriyosunuz. Tebrikler

Valla bir araç buldum bakalım kısmetse yarın bakıcam araca 2015 temmuz çıkışlı servis bakımlı 62 bin km’de 2 parça local boyası var parkederken sürtmüş fotolarına baktım 60 binde bakıma girmiş touch paket tek aklıma takılan 75lik olması 57 58 bin lira gbi pazarlığı bitirmeye çalışıcam bu piyasa da uygun gibi birde kafama takılan araç siyah

Baktığınız araç güzel görünüyor resimlerden siyah aracı kontrol etmek zor . Hakkınızda hayırlısı olsun.
Valla bir araç buldum bakalım kısmetse yarın bakıcam araca 2015 temmuz çıkışlı servis bakımlı 62 bin km’de 2 parça local boyası var parkederken sürtmüş fotolarına baktım 60 binde bakıma girmiş touch paket tek aklıma takılan 75lik olması 57 58 bin lira gbi pazarlığı bitirmeye çalışıcam bu piyasa da uygun gibi birde kafama takılan araç siyah

Aman hocam siyah sakin alma. Piyasanın altindada Bulsan alma. Benim arac siyah ustu beyaz captur. Arabayi yikatiyiyorum eve gelip parkettigimde ustunde bir karis toz. Ustundeki cizikler baska bi sikinti.

Abi Siyah Tuborg, Beyaz Garenta, Alev Kırmızı boya tutmaz, uymaz, yıkatırsın dakkasına kirlenir. E bu aracın hangi rengi makbul?

Geri