Gelelim yay konusuna... :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 1Lk3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Apex alırdım. Ben sert araba seviyorum. Gazlarken orj. yakın esneme oldumu kellemi koltuk altında hisediyorum :)

Sertlerde de bir sekiyor ama aman aman.Çukura girme yani 150 üstü :D

170le bir sektim ben kafam sunroofa çarptı dreksyn elimden kayıp gidiyordu.Biraz daha hızlı olsam garanti kontrl kaybı ve tarlaya uçardım :D

Sertlerde de bir sekiyor ama aman aman.Çukura girme yani 150 üstü :D

170le bir sektim ben kafam sunroofa çarptı dreksyn elimden kayıp gidiyordu.Biraz daha hızlı olsam garanti kontrl kaybı ve tarlaya uçardım :D

Sen 40/60lara da islem yaptin ama dimi :D

Sen 40/60lara da islem yaptin ama dimi :D

İşlem yapmaya aslnda hiç gerek yoktu o zamanlar illet vardı o nedenle arka az havadaydı ama zıplaması önden.Önde işlem yoktu :D

Öne de işlemi niye yaptım bi sor. :D
Arka iki lastiğime de 1er tane civata sokmuşlar sıfır civata.İnce yanak lastik belli de olmuyor havaları düşmüş 14psi a.Arabya taktım yayları ulan arabanın kafa yukarda.Allah allah nası olur nası olur falan filan.Bide öyle derken önleri ısıttırdım o da 4mm düştü düştüğü anlaşılmadı bile.Artık yay baklaları üst üste bindi yani alçalcak pay da yoktu.Sonra lastk işini çözünce kıvama geldi. Ama fk hertürlü sert yani ilk aldğmda da şuanda da :D

İşlem yapmaya aslnda hiç gerek yoktu o zamanlar illet vardı o nedenle arka az havadaydı ama zıplaması önden.Önde işlem yoktu :D

Öne de işlemi niye yaptım bi sor. :D
Arka iki lastiğime de 1er tane civata sokmuşlar sıfır civata.İnce yanak lastik belli de olmuyor havaları düşmüş 14psi a.Arabya taktım yayları ulan arabanın kafa yukarda.Allah allah nası olur nası olur falan filan.Bide öyle derken önleri ısıttırdım o da 4mm düştü düştüğü anlaşılmadı bile.Artık yay baklaları üst üste bindi yani alçalcak pay da yoktu.Sonra lastk işini çözünce kıvama geldi. Ama fk hertürlü sert yani ilk aldğmda da şuanda da :D

Sanirim ben en sagliklisini yapmisim :D

Sanirim ben en sagliklisini yapmisim :D

Yok valla fk alsaydın direk al tak şeklinde kafa briaz önde arka çok dengeli şeklde düşcekti. Arkadaşımda var benim arabanın 4 kapısı.Direk aldı taktı mis gibi düştü.

Benim başıma saçma sapan işler geldi.Arbada bişler vardı onu söktm öyle bi dengeszlk oldu.Dedğim gibi lastği çözemedm öne o nedenle işlem yaptrdm falan filan.

Ama senin kafaya işlem şart 1.5 cm inse güzel olur.Zamanlar ezilir oturur diyenler güzel düşünen hayata gülümseyen insalar kanma onlara :D
Yarım cm bile düşse anlayamazsın zaten seninkine 1.5cmlik pres çok iyi olur :) Bak pres diyorum ver odunu ısıt gitsn demiyorum teknoloji gelişti :D :D

Ya Armağan gibip Apex'i mıncaklatıyorsun sonra suçu yaya atıyorsun :) 106da apex kullandım. Lokomotif gibiydi valla:) Çukur tümsek sıkıntısı olmadan. Şu sıralar sanayi spec. coil takılıyorum :)

Ya Armağan gibip Apex'i mıncaklatıyorsun sonra suçu yaya atıyorsun :) 106da apex kullandım. Lokomotif gibiydi valla:) Çukur tümsek sıkıntısı olmadan. Şu sıralar sanayi spec. coil takılıyorum :)

Yok benimki FK ucuzcu spec.Ucuz olunca gözümde olmadı kurcaladım :D

O dediğim olay kurcalamadan önce oldu yav.O süratte yol içinde çökme olmuş girip çıknca bildiğin sekti araba havalandım :D
Düz de bu da lokomotif de çukur tümseğe girdimmi ı ıh esneme payı yok.Şuan işlemden sonra hiç yok zaten :D

Hangi arabada coil kullanıosn.Proje aracında mı :)

ben fk kullanıyorum 6/4 konfor gitti tabi ama cok vasat degıl memnunum sıkıntım yok ama onleri 1 2 cm dusuresım gelıyo arasıra:)

Yok benimki FK ucuzcu spec.Ucuz olunca gözümde olmadı kurcaladım :D

O dediğim olay kurcalamadan önce oldu yav.O süratte yol içinde çökme olmuş girip çıknca bildiğin sekti araba havalandım :D
Düz de bu da lokomotif de çukur tümseğe girdimmi ı ıh esneme payı yok.Şuan işlemden sonra hiç yok zaten :D

Hangi arabada coil kullanıosn.Proje aracında mı :)

Evet şu an coiiler üstünde :) Bilstein sertlik ayarlı amortisör takımı buldum gibi birşey bulursam onları takacağım direk:)

Fk al derim ama orjinal olsun.piyasada cok fazla sahte fk yay var

Geri