Gece kendiliğinden yanan ledler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Esvara24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Perşembe günü İzmir ermat Gaziemir e götürcem aracı bakalım sorunumu giderebilecekler mi

Perşembe günü İzmir ermat Gaziemir e götürcem aracı bakalım sorunumu giderebilecekler mi

Muhtemelen far değişimi yaparlar. Artık ustalık parça değiştirmekten ibaret...

Bu sorunu yaşayan arkadaşlar hiç servise götürmediniz mi araçlarınızı bilgi verirseniz sevinirim

Şimdi servisten geliyorum yazılımsal bi sorun olduğunu söylediler en geç eylül ortasında gelecekmiş yazılım Fransa dan.ama hiç bi sorun teşkil etmez için ferah bi şekilde kullanabilirsin dedi servis müdürü

Bende dün akşam yakaladım aracı 2-3 sn yanıp söndü. Eylül ortasında gelecek olan yazılım geldi mi acaba? Giden arkadaş oldu mu servise?

85 bin lira ver sonra arabanın farları bozuk gelsin...

Bugün servise bakım için gittiğimde tekrar soracağım bu konuyu arkadaşlar. Gelişmeleri buradan haber veririm.

Peki farları auto moddan çıkarsak yinede bu problemi yaparmı sizde ?

Benım aracım 2012 model hiç böle bi sorunla karşılaşmadım sanırım yeni clio 4 lerde bu sorun var.

Bu sorunla ilgili servislere bir yazılım geldiğini ve ücretsiz düzelttiklerini duymuştum.

Yazılım hala yokmuş, haber vereceklerini söylediler. Bu konunun üstüne gitmedikçe çözülmeyeceği kanaatindeyim.

Geri