GB clio iç akşamda biraz değişiklik :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan admiral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah :)

Emeğinize sağlık, yakışmış:eyv

Değişiklik Her Zaman İyidir , Ellerinize Sağlik :eyv :eyv

Özellikle kapı kolları güzel olmuş elinize sağlık

çok iyi olmuş abi eline sağlık. bende izmirde oturuyorum buluşmalarda görürüm inşallah

Maaşallah araciniz cok guzel Allah nazarlardan saklasin Keratayi :o

R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 Kullanılarak Gönderildi

Emeğinize sağlık kardeşlerim. Dipnoy dijital kliman var sonunda bir clio hatcback de görmek nasip oldu çok güzel :eyv

Emeğinize sağlık, yakışmış:eyv

Değişiklik Her Zaman İyidir , Ellerinize Sağlik :eyv :eyv

Özellikle kapı kolları güzel olmuş elinize sağlık

İyi dilekte bulunan herkese teşekkürler

Pedallardan banada lazım fiyat ve adres linki varmı?

Pedallarla ilgili @resatsirin yardımcı olur sana kardeşim

Pedallarla ilgili @resatsirin yardımcı olur sana kardeşim

​teşekkür ettim irtibata geçerim kendisi ile.. bu arada sizin araba dynamique modeli onların kapı kolları zaten nikelaj değilmiydi.. dynamique ve privelege cliolarda nikelajlı diye biliyorum..full modellerde öyle oluyor genelde..

Hayır clio 1.6 16v dynamique modellerde plastiktir. 1.4 16v privilage olanlarda kromdur.

Hayır clio 1.6 16v dynamique modellerde plastiktir. 1.4 16v privilage olanlarda kromdur.

anladım ben dynamiquelerde krom sanıyordum.. 1.4 16v dynamiquelerde sanırım krom diye hatırlıyorum ama belkide yanlış biliyorumdur.. bende arabayı ilk aldığımda yaptığım işlem oldu bu kapı kollarını değiştirmek..iç aksama en gerekli işlemlerden..

anladım ben dynamiquelerde krom sanıyordum.. 1.4 16v dynamiquelerde sanırım krom diye hatırlıyorum ama belkide yanlış biliyorumdur.. bende arabayı ilk aldığımda yaptığım işlem oldu bu kapı kollarını değiştirmek..iç aksama en gerekli işlemlerden..

Aklında bulunsun bu kasanın 1.4 16 v leri privilege olarak geçer, dynamique 1.6 16v de vardır.

Geri