Garanti Kapsamında Yapılan İşlemlerimiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hknylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fitillerin ek yerlerinden acilmasi, deri direksiyon ve vites topuzunun deformesi hatta vites topuzun deri parcasinin bir kismibgecen hafta koptu artik benim aracimda da var ancak aracimi 2. El garantisiz aldigimdan onceki duyarsiz sahibi sagolsun zamaninda yaptirmamis simdi bende patladi.

Yarın farlar değişiyor. Bu lekelenmelerin aşırı ısınmadan kaynaklandığını düşünüyorum. Acaba Xenon far taksam xenon ampullerde normal ampul kadar ısınıyormu? Bilgisi olan varmıdır?

sorunların bırcogu bende de var ama servıs umursamıyor bıle sız cogu ıslemlerı farklı servıslerde yaptırmıssınız belkı de ondan bızı artık kapıdan ıcerı bıle sokmuyolar

Servisler ilgilenmeyince 4446622 nolu telefonu aradım. Renault servislerinde ustaların bizleri umursamadığını, ukala tavırlarını ve birçok arızayı duymazdan geldiklerini söyledim. Kendilerini son kez uyardığımı aksi halde yasal işlemlere başvuracağımı ve kendilerini sanal medyada reklam edeceğimi söyledim. Servis yönlendirmesi yaptılar fakat durum aynı olunca tekrar arayıp durumu izah ettim. Biraz cırlayınca haliyle ilgileniyorlar ve takibini kendileri yapıyorlar. Servisin yazdığı sonuca göre sizi tekrar arıyorlar. Hatta ben servislerin burnundan kıl aldırmadığını, gerekirse sorunları resim ve video olarak kendilerine gönderebileceğimi, dahada isterlerse aracı incelemek üzere fabrikaya bile götürebileceğimi dile getirdim. İnanınki baya savaş verdim bu konuda. Fikir almak isteyen olursa cep numaramdan istediğiniz zaman arayan arkadaşlara yol göstermeye çalışırım. Öncelikle arızalarınızı liste yapın, 4446622 nolu telefonu arayıp bu listeyi tek tek okuyun.

Ben de yerkili servisin tavirlarindan hic memnun degilim.hic profosyonel degiller ve olaylara cok amotorce kurumsal dirmaya yakismayan bir tavirla yaklasiyorlar.hatta mais izmirin musterin temsilcisi ruzgar sesi icin ne dese begenirsiniz.clio 4 un kasasi cok buyukmus de ses ondan oluyormus.afedersiniz kicimla gü ldüm buna.nasilsa fransadaki dizaynirlar duymuyor camur at aracin dizaynina gitsin.buyuk kasa ses yapar mantigi.ben clio 4 den 2 metre daha uzun binek arac bike kullandim ruzgar sesi yoktu neden acaba.iste servis bu kadar lakayit sacma cevaplarla sorunlarimizi gecistiriyor.ulkemizdeki firmalarin zaten en buyuk eksikligi bu kurumsallasamamalari, hala mahalle agziyla is yapmalari, yaptiklari isin uzmani olamamalari.

Bence Renault firmasını arayıp sizlerde servislerden ve aracınızdan yaşadığınız sıkıntıları anlatın. Maalesef bu tarz firmalar ne kadar çok şikayet olursa o zaman ciddiye alıyorlar. Ayrıca benim cam fitillerim değişince en ufak bir ses kalmadı kasayla ne alakası varmışki :)

Araci servisten almaya gittigimde aracim calismadi. Aku yesil isik olmasina ragmen mars basmadi. Takviye ile arabayi calistirdilar bir sure sonra yesil olan isik siyaha dondu. Akuye bi alet bagladilar akuyu degistiriniz uyarisi verdi. Durduk yere hic sebep yokken. Km 59965 oldugundan tamamini garanti karsiladi. 60.000 den sonra garantiden cikiyormus sanirim sansimiza denk geldi. Ayrica aracimin en son sikayetci oldugum garanti kapsamindaki tum bu islemlerini Izmir Yasar'da yaptirdim ve ilk defa bir servisten memnun kalabildim.

Bugün araçtaki bir kaç ses için servise gittim. Sağolsunlar çok ilgililer. Direksiyonda da çok hafif soyulma başlamıştı. İkiletmeden değiştirelim mi dediler. Evet dedim sipariş verildi. Alt takımdanda viraj denge takozu isimli bir şeyi değiştirmişler. Teyp çerçevesi ses yapıyordu izole edilmiş. Vites Topuz'u ses yapıyordu ses kesilmiş. Koltuk başlığım ses yapıyordu ses kesilmiş.

Araç 2016 model makyajlı joy. 7000 km de. Hatay iskenderun renault reles servis.

Diğer aracımız olan 2014 joy içinde;
Benzin ibresi çalışmıyordu. Direk gösterge panelini değiştirdiler komple. 30 bin km de. Ağır hasar kayıtlı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koltuk başlığı sesi kesilmediği için garantiden koltuk başlığı burçları değişecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri