Garanti Başlangıç Tarihi Hk.

My Renault üzerinden garanti başlangıç tarihinize nasıl ulaştınız? Nerede bu bilgi bulunuyor? Ben de görmek istiyorum da.

Telefonuma indirdiğim My Renault uygulamasından buldum. Garanti başlangıç demiyor ama ilk tescil tarihi diyor.
94345375d53b29e89bff1879a731c1ef.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aracınız şubat 5de satış yapılmış. Bayi içinde kendilerine satış yapmış olabilirler. Araştırmanızı tavsiye ederim. Ya başkası aldı tekrar vazgeçti araçtan.

Aracınız şubat 5de satış yapılmış. Bayi içinde kendilerine satış yapmış olabilirler. Araştırmanızı tavsiye ederim. Ya başkası aldı tekrar vazgeçti araçtan.

Mais'e de Azizoğlu'na da bildirdim durumu. Düzeltilir sıkıntı olmaz dediler ama bakalım neler olacak.

Mais'e de Azizoğlu'na da bildirdim durumu. Düzeltilir sıkıntı olmaz dediler ama bakalım neler olacak.

Bir sıkıntı olmaz içiniz rahat olsun. Ama neden şubat5de satış yaptıklarını size açıklasınlar.

Bir sıkıntı olmaz içiniz rahat olsun. Ama neden şubat5de satış yaptıklarını size açıklasınlar.

Valla en ufak bi fikrim bile yok. Az önce mais merkezden aradılar ruhsat fotoğrafını falan istediler. Bi şekilde çabucak çözecekler sanırım.

Geri