Garanti Başlangıç Tarihi Hk.

alper_tunga

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar, Renault ailesinde de RFC ailesinde de yeniyim. Sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum.

Ankara Azizoğlu'dan sıfır km 2016 model Clio IV Icon 1.2 75Hp Faz 2 aracımın alalı yaklaşık 1 ay kadar olacak. Benim sizlere sorum şu;

Aracımın trafiğe çıkış tarihi 16.03.2017 yani benim üzerime aldığım tarih. Fakat daha yeni farkediyorum ki bana verilen bakımla ilgili bir evrakta aracın garanti başlangıç tarihi 05.02.2017 olduğunu fark ettim. My Renault uygulamasına girip şasi no.mu yazdığımda da garanti başlangıç tarihi 05.02.2017 olarak gözüküyor. Sonuçta arasında yaklaşık 40 gün var.

Bu durum benim biraz kafamı karıştırdı o yüzden sizlere danışmak istedim. Sizin de fikirlerinizle beraber gidip Azizoğlu'nun tepesine çökmeyi planlıyorum.:silah

Fikirlerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhabalar, Renault ailesinde de RFC ailesinde de yeniyim. Sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum.

Ankara Azizoğlu'dan sıfır km 2016 model Clio IV Icon 1.2 75Hp Faz 2 aracımın alalı yaklaşık 1 ay kadar olacak. Benim sizlere sorum şu;

Aracımın trafiğe çıkış tarihi 16.03.2016 yani benim üzerime aldığım tarih. Fakat daha yeni farkediyorum ki bana verilen bakımla ilgili bir evrakta aracın garanti başlangıç tarihi 05.02.2017 olduğunu fark ettim. My Renault uygulamasına girip şasi no.mu yazdığımda da garanti başlangıç tarihi 05.02.2017 olarak gözüküyor. Sonuçta arasında yaklaşık 40 gün var.

Bu durum benim biraz kafamı karıştırdı o yüzden sizlere danışmak istedim. Sizin de fikirlerinizle beraber gidip Azizoğlu'nun tepesine çökmeyi planlıyorum.:silah

Fikirlerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

40 gün önemli bir süre her şey olabilir fakat kafanıza takip dert edilecek bir konu değil. Durumu izah edin firmaya gittiğinizde fazladan bir ay daha garantili gibi bakarlar. Normalde fatura kesildi tarihi ile başlar garanti sadece arac icin değil satın alınan herşey de böyle. Bu durum benim aklıma sunu getiriyor; kotalarını yakalamak icin arac satışı kendilerine yapılmış ve sonra da sise satış yapılmış. Bu sadece bir fikir tabi benim aklıma gelen bu. Ama dediğim gibi çok önemli değil durumu izah edin yardımcı olacaklarıdır veya bilgi verirler konu hakkında.

Bir de Renault Musteri hizmetlerini arayıp bilgi almaya çalışın oradan ne diyecekler aacaba?

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

aldığınız bayinin mais'e faks yada mail atmasıyla düzeltilir. canınızı sıkmayın basit bir konu.

kulaklarını çekmene gerek bile kalmaz:):)

Renault müşteri hizmetlerini aradım, hafta içinde sizi dönüş sağlayacağız dediler bakalım nolacak..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

My Renault üzerinden garanti başlangıç tarihinize nasıl ulaştınız? Nerede bu bilgi bulunuyor? Ben de görmek istiyorum da.

My Renault üzerinden garanti başlangıç tarihinize nasıl ulaştınız? Nerede bu bilgi bulunuyor? Ben de görmek istiyorum da.

Aynen bende bulamadım.

Sizin burda verdiğiniz tarihe göre reno size baya torpil yapmış aslında aldığınız tarih 16/3/16 iken garanti başlangıcı 5/2/17 demişsiniz hiç kurcalamayın bence

Tarihler kafa karistirici :)

Sizin burda verdiğiniz tarihe göre reno size baya torpil yapmış aslında aldığınız tarih 16/3/16 iken garanti başlangıcı 5/2/17 demişsiniz hiç kurcalamayın bence

Arkadaş tarihi yanlış yazmış. O yıl o ayda makyajlı kasa yoktu. 2017olacak zannımca.

Yanlış yazmışım evet :) aracım 2016 model. Ama geriye kalan bütün tarihler 2017 olacaktır arkadaşlar

Geri