Galatasaray'ı Tebrik Ederim...

Teşekkür ederim. Hem şahsım, hem de camiamız adına...:eyv

helal olsun aslanıma.

Fenerbahçe'li olarak Zor ve yorucu geçen bir sezonun ardından ipi göğüsleyen Galatasaray'ın 19.Şampiyonluğu Hayırlı olsun. :bravo
bana göre gerçekten başarılı bir grafik çizerek seyir zevki veren futboluyla ve Drogba gibi bir yıldızı getirermeleriyle ligimize renk kattılar. :bravo
Umarım şampiyonlar liginde de bu grafiği devam ettirir ve Fenerbahçe'mizle birlikte avrupada yine ses getireceğimiz bir sezon yaşarız:bravo

Teşekkürler Mustafa abi ve tebrikler aslanlar!!:tony

tebrikler aslanlarıma.

Bu Sabah Kalktım Şöyle Bir Dün Geceyi Hatırlardım Düşünürken Dün Geceden Taaa 2000 Senesine Kadar Gitmişim Sonra Kendime Geldim ve Dedim'ki '' İyi'ki GALATASARAY'LIYIM '' Kulübümüzü - Taraftarlarımızı Tebrik Ediyorum ve Gelecek Sezonda Daha Heyecanlı Bir Lig Bekliyorum Hem Tek Taraflı Olmaz Bu İş Azcık Başkası Şampiyonluğa Talip Olsun qw

Yaw ben hayal kırıklıgı ile sampıyonluk kutluyorum biz Kadıkoyde sampıyon olacaktık :D Fener niye durduk yere yenildi :D

Yaw ben hayal kırıklıgı ile sampıyonluk kutluyorum biz Kadıkoyde sampıyon olacaktık :D Fener niye durduk yere yenildi :D

Fenerbahçe'nin yenilmesi yenmesi bir şeyi değiştirmezdi ki... :) Bu maçı almamızla zaten direk şampiyon olduk biz. :)

Fenerbahçe'nin yenilmesi yenmesi bir şeyi değiştirmezdi ki... :) Bu maçı almamızla zaten direk şampiyon olduk biz. :)
yok yaw öylemi :D Fener yenilmese kopuyormuydu gene ?

Bir Çemişkezek sporlu olarak tüm Galatasaraylı arkadaşların şampiyonluklarını kutluyorum.:eyv

Geri