Abiler aileye yeni katilmis olmanin mutlulugu ile beraber sizlere yakit disinda baska problemler hakkinda soru sormak istiyorum. Aracim 2016 Ocak 4 trafige cikisli 2015 Kangoo Multix Touch. Aracim suanda 25150 kmde. Aracim 8450 km de iken tam tamina 1.5 lt yag eklendi serviste. Sizce bu normal mi? Servis ve genel merkez normal diyor bence anormal. Aradan 1000 km gitmeden yine yag uyarisi verdi ve 1 lt ye yakin yine serviste ilave yapildi. Uzun lafin kisasi arac 20572 km de motor yedi ve kullanici hatasi diye bize yiktilar ihaleyi. Simdi ise arac 25150 kmde yine ufaktan yag eksiltmeye basladi. En garip olay dun basima geldi. Araci calistirdim 10 15 mt gittim veya gitmedim direksiyon kilitlendi goguste stop abs ve ariza ( servis ) lambasi yandi. Klima acikti kapandi camlar ve kapilar kilitli kaldi haliyle arac icinde mahsur kaldim. Arac servise goturuldugunde ise beyinler karismis normaldir bise olmaz deyip gonderdiler. Aranizda bu ve buna benzer sorunlar yasayan var mi veya yasadilarsa nasil cozduler? Simdiden kiymetli yorumlariniz icin tesekkur ederim...