Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sinema da izledim.. bir ara ayaklarımı öndeki koltuğa vurduğumu farkettim. resmen oturduğun yerde tepindiriyor adam bizi )))))))) verdiğim para helal olsun.. güldürmek kolay bir iş değil.. kimisi demiş belden aşağı espri var yok şu var.. adam belden aşağı da güldürüyor belden yukarı da.. Allah yetenek vermiş akıl vermiş.. paraya para demiyor tabi ki.. Ben ödediğim parayı helal ettim. Çünkü uzun zamandır bu kadar çok gülmemiştim. Gülmek pahalı birşeydir derler doğru aslında.. Kıymetini bilelim.
Adam hayatın içinden bizim yakalayamadığımız detayları yakalayıp izleyiciyi bağlıyor zaten. Belden aşağısı da hayatın bir gerçeği bunu unutmamak lazım. hihi
adam onun adınıda diz üstü olarak değiştirmiş, nasıl olsa aynı bölgeye denk geliyor diyor izlemeyi bende öneririm, bi ara gülmekten kendimden geçmişim arkadaşlar uyardı
Çok başarılı. Kim ne derse desin Cem Yılmaz gibi güldürebilen bir kişi daha yok memlekette. İnsanın karnı ağrıyor Verilen parayı da sonuna kadar hakediyor.