frene basinca gelen hirilti

motrio marka renault un ürünü olan balatalardan tatkırmanı tavsiye ederim hem yumusak hemde sez yapmaz zaten renault servislerinde 4 yas üstü araclar için takılıyor ancak fren disklerinizi de kontrol ettirmenizde fayda var

balatalarınız kalitesiz ise ısındığı zaman ses yapar aynısı başıma geldi ;)

balatalarınız kalitesiz ise ısındığı zaman ses yapar aynısı başıma geldi ;)
balatalar bosch marka kalitesi nasıldır tam bilmiyorum

bu arada arac yüklüydü 6 damacana arkada da 3 kişi vardı fazla zorlanmış olabilir frenler

Arkadaşlar Balatalarla ilgili konu açılmışken. Brenbonun balataları var takan veya tavsiye eden varmı. Fren konusunda bremboyu bilen bilir

Clio lll 1.2 Grandtour extreme

Arkadaşlar Balatalarla ilgili konu açılmışken. Brebonun balataları var takan veya tavsiye eden varmı. Fren konusunda bremboyu bilen bilir

Clio lll 1.2 Grandtour extreme

Daha once Seat marka aracımda brambo balata ve disk kullanmıştım kesinlikle uzak durun derim ! Disk değişimi yapıldıktan 1000 km sonra disklerim yamuldu ve tornada düzelttirmek zorunda kaldım ayrıca balatalarda ısınınca ses yapıyordu. Sonradan öğrendim ki piyasadaki diger marka disklerle aşağı yukarı aynı fiyata satılan brembo lar en düşük modellermiş (2. kalite seviyesinde) ve orta seviyedeki brembo disklerin fiyatı bilinen diger markaların 2-2,5 katı civarında

Son düzenleme:
Daha once Seat marka aracımda brambo balata ve disk kullanmıştım kesinlikle uzak durun derim ! Disk değişimi yapıldıktan 1000 km sonra disklerim yamuldu ve tornada düzelttirmek zorunda kaldım ayrıca balatalarda ısınınca ses yapıyordu. Sonradan öğrendim ki piyasadaki diger marka disklerle aşağı yukarı aynı fiyata satılan brembo lar en düşük modellermiş (2. kalite seviyesinde) ve orta seviyedeki brembo disklerin fiyatı bilinen diger markaların 2-2,5 katı civarında

Zaten banada ucuz geldi. Yurt dışından bakıcam artık.

Teşekkür ederim ilgin için

Geri