Bugün iyice biten ve artık diski çizme aşamasına gelmiş olan ön balatalarımı değiştireyim dedim haddim olmayarak
bu sıcakta 4 yıldır görüşemediğimiz ustama gittim bir baktım hayırsız kapalı
sinirlenip ilk önüme çıkan 39 km sonraki tamirciye girdimm ve torpidodan çıkarttım silahımı
ha pardon yaw öyle olmadıydı sıcak işte idare edin
)selamınaleyküm yabancı tak şu balataları boyunu bosunu görelim anam dedim(önceden almıştımda balatalarımı çook tedbirli adamımdır icabında
)Neysee uzatmayayım
epey bir çekiç sesi vs den sonra tamamlandı işlem abi alışana kadar tutmaz tam vs dedi geyik tamam dedik çıktık yola.Yollarda kuğu gölü balesi yapar gibi seyrettim epey
frenler hakikaten nefisss zank diye duruyorum ciyak ciyak bağırtıyorum hatta 8 çizecektim 5 çizebildim anca ama oldukça iyi.
)sonra %160 volume dinlediğim teybimin sesini kısınca o ses dikkatimi çekti pedala basınca çıkan o tıss sesi.Pedal yükseline kadar yapar dedi.Vestenhause körüğü yırtığından vs korktum ama anlamsız geldi zira onda pedal yumuşar tam tersine normal basarken sert haldede ses çıkartır vs.Bunda o minik boşluğu alırken(ki gittikçe sertleşiyor hakikaten)ve bir aklıma gelende havası alınmıyormuydu bunun?O kadar uzun zamandır balata değiştirmedimki ne normal ne anormal bende unutmuşum valla
)Özetle canımı sıkmam gereken bir durum varmı?gidip vurayım lavuğu
yoksa herşey normal benmi gıcıklık yapıyorumdur sizce dostlarroadfox