Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
işten çıkarken duvara yansıyor otoparkta orası sorun değil de, evin önünde ne vitrin var ne duvar artık şansa kalmış bu durumda yol bilgisayarı uyarmıyorsa eğer
ben de iş çıkışı fark edersem sorun olacak, ondan korkuyorum trafikte gördükçe lambası yanmayanları, neyse 4 lüleri yakarım ben de
bu arada far ampülü mü ne olması mı gerekiyormuş araçta? birkaç kişiye sordum yok bizde öyle bir şey dediler ama öyle bir şey okudum diye hatırlıyorum araç ararken nette:S
yanlızkende geri geri bi duvara yada camlı bi dükkana faln yanaşın arakanıza bakarak basın aracın her iki tarafındada güçlü ışık görürseniz sıkıntı yok
Arkadaşlar sizlerinde dediği gibi fren müşürü arızalıymış ama ne yazıkki 2 büyük oto parçacıdada bizim araca uygun müşür bulamadık 45 TL ye 1 hafta içinde getiririz dediler hala her yerde kutu kutu doğan şahin parçası var ama clio 3 fren müşürü ortada yok !!! Bizim oto elektrikçide saolsun söktü bişeyler yaptı 5 TL ye tamir etti şu an sorun yok umarım tekrar bozulmaz ilgilenen herkese teşekkür ederim