canoncu mu nikoncu mu oldugunu iyi tahlil etmen lazım,kimileri canonun renklerini kimileride nikonun renklerini begenir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
canoncu mu nikoncu mu oldugunu iyi tahlil etmen lazım,kimileri canonun renklerini kimileride nikonun renklerini begenir
global warranty yaziyorsa skinti yok ama warranty yaziyorsa olmazyok ben direk bi tanıdığım aracılığı ile getirtcem o konuda sıkıntı oluyor mu acaba, gerçi garantilerin içersinde Global warranty yani küresel garanti yazıyor ama emin olamıyorum
benim bi arkadaşım çok ilgili o işlerle onda 550d vardı ama ona sorduğumda bence nikon almalısın demişticanoncu mu nikoncu mu oldugunu iyi tahlil etmen lazım,kimileri canonun renklerini kimileride nikonun renklerini begenir
Konuyu şimdi gördüm.Nikon al diyecektim zaten alınmış cihaz.Nikon d3100 kullandım sattım ve şuanda canon eos550d var,body'de nikon çok daha kaliteli canlı renklerde canon biraz daha önde.Ama hangisi derseniz nikon seçerdim.Dikkat et global garanti diye birşey yok.O sadece filmli makinelerde geçerli dslr ve slr makinelerde kesinlikle global warrant yok.En sağlamı türkiye faturalı almak