Forum'un yeni İconcusu

Aramiza Hoşgeldin Kardeşim , Keyifli Vakit Geçirmen Dileğiyle .. Yeni Araçinda Hayirli uğurlu Olsun ALLAH Kaza Bela Vermesin.. :eyv :eyv

herkese teşekkürler amin inşallah kazasız belasız bineriz. ;)

Hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah

Ailemize hoş geldiniz keyifli forumlar:eyv Aracınız da hayırlı uğurlu olsun

Hoş geldin Ozan. Aracını güle güle kullan. Sıfır aldığın için dikkat etmen gereken hususlar aslında forumda var ama ben kısaca şöyle izah edeyim. Paspaslarına, çelik jantına, lastik üretim yılına, yağ ve su seviyesine teslim alırken bakmalısın. Hatta rüzgar sorununu servisten çıkmadan hallede biliyorsan hallet. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Diğer arkadaşlarda sana yardımda bulunacaklardır. Hayırlı olsun şimdiden.

ARamıza hoşgeldin kardeşim güle güle kullan iyi seçim yapmış ve isteklerini rahat karşılayacak bir donanım ve model seçmişsin. Yukarıda alıntı yaptığım gibi hakkı abin herşeyi sana yazmış ben ekstra direksiyon kutusundan ilk 100 km ye kadar her hangi bir ses gelirse onuda değiştirdiklerini biliyorum. En kısa zamanda resimlerinle aramızda olman dileğiyle

​Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar.:eyv

Ailemize Hoşgeldiniz,Keyifli Forumlar Dilerim…:eyv

tekrar teşekkür ederim bunları göz önünde bulundurcam büyük ihtimal 2 gün içinde ararlar artık bu rüzgar sesini çıkmadan halletirmek için ne yapmam gerek peki ?

Geri