Güzel olmuş benimde bir film yapmam lazımda vaktim yok aslında benim rengide taşıyacağına inanıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o yasa değişti abi artık filme ceza yazılmıyor.
Ben bu uygulamanın hala boyle devam ettigini biliyorum.
2918 Sayılı Karayolu Trafik Kanunu’na bağlı Trafik Yönetmeliği’nin 63. Maddesinin son fıkrasında da,taşıtların camlarının görüntüyü değiştirecek seviyede renkli kullanımı veya camların üzerinde renkli film tabakaları yapıştırılması yasaktır..
Film şart araca gerçekten.Güzel olmuş benimde bir film yapmam lazımda vaktim yok aslında benim rengide taşıyacağına inanıyorum.
bu benim haberlerden ve birçok haber sitesinden takip ettiğim bir konuydu yasanın değiştiği artık cam filmine ceza yazılamayacağı defalarca haberlere çıktı... bu haberlerden sonra apar topar bu yasa düzenlendiyse onu bilmiyorum araştırıp son durumu tekrar burada paylaşacağım...
NOT: Muğla'da olsun Trabzon'da olsun Samsun'da olsun defalarca çevirmeye girdim tüm camlar filmli olmasına rağmen hiçbir ceza uygulaması yapılmadı.
Trafik polisi olan yakın bi tanıdığım var kendisinden bu konu hakkında detaylı ve doğru bilgiyi alınca paylaşıcam.
Teşekkürler ama çıkmıyor kabartmalı o,zamanla belki.