Fluence Z.E. Satışı Bugün Başladı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BamBam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı Olsun Ama Türkiye de Şartları Geliştirmek Lazım...

​Menzili cok Kısa heray Batarya vergisi bilmem ne .. bu ne biçim iştir Arkadas yaw..

O zaman dCi ye devam :eyv

En azindan dunya rezervleri tukendiginde bu sistem iyice gelismis ve muhtemelen akaryakiti aratmayacak guce gelmis olacak.. Buyuk bir adim atildi.

O caanim motor sesini cok ozleriz orasi ayri :) dusundumde sessiz bi formula yarisi cok aci.. :)
Neyse, sonraki nesiller dusunsun orasini... :D

İyi güzel de batarya 5 Tl ye doluyo denmiş ama her ay 83 Euro batarya kirası var oda 170 lira civarı yapar dizelle arasında ne kalıyo ki hem daha da çok gidiliyo dizelle

Sedat Yıllık 83 Euro , aylık değil..

Yıllık ise alınır.

​Ben şuna inanıyorum elektrikliler kısa bir süre içinde gerek menzil,gerek sürat ve konfor,gerekse fiyat anlamında piyasayadaki yerini alıp hayatımıza girecek.Bundan eminimde bu durumda akaryakıt ve ürünlerine talep azalacak ister istemez?E bu durumda fiyatlar neredeyse yarı yarıya düşmeli mantıken?İşte o gün gelir ve ben hala yaşıyor olursam çekeceğim altıma 12 silindirli bir 60'lardan kalma amerikan:aytuğdoya doya gazlayacağım eski günlerdeki gibiqwKurduğum mantık bu yönde ama tutarmı acaba:)

vites değiştirirken aragazını duyucum baba :D

Bizim şirkette 2 tane var.bundan 8 ay öncede kangoo getirmişlerdi...teknolojisi bizim şirkete ait olabilir....

Geri