Fluence ve Jetta ESC Test Değerlendirmeniz

jetta wv nin yüz karası

wv den araç alcaksam eğer passat olur. aslında gözüm cc de ama fiyat konusunda anlaşacağımı sanmıyorum :)

tamamen katılıyorum aynı fikirdeyim :eyv jetta passat çakması bence çok gereksiz bir araç wv adına .

wv den araç alcaksam eğer passat olur. aslında gözüm cc de ama fiyat konusunda anlaşacağımı sanmıyorum :)

abi ben golf cüyüm yıllardır :) alırsam golf 1.4 benzinli alırdım comfortline ya highline versiyonu olurdu :) cc güzel ama çok tuzlu :)

Her İki videoyu'da defalarca izledim arada hiçbir fark yok denilecek kadar az dostlar aynı spini hemen hemen fluance'da atıyor jetta'da.

jetta wv nin yüz karası

tamamen katılıyorum aynı fikirdeyim :eyv jetta passat çakması bence çok gereksiz bir araç wv adına .

haklısınız beyler, jetta sırf c sınıfı sedan olsun diye özenmeden yapılmış sanki. alışılıldık wv konforunu güvenini tam veremiyor:berbat

Her İki videoyu'da defalarca izledim arada hiçbir fark yok denilecek kadar az dostlar aynı spini hemen hemen fluance'da atıyor jetta'da.

çok yakın tepkiler var, jetta toparlamada sanki birazcık geç kalıyor izlenimi verdi bana:)

çok yakın tepkiler var, jetta toparlamada sanki birazcık geç kalıyor izlenimi verdi bana:)[/QUOTE]

Taylan Abi sanırım Bizleri Birazda video açıları yanıltıyor her iki video'da açılar farklı ama fluance'ın hakikatten tepki ivmesi gerçekten hızlı buna kasanın ağırlığıda eşlik ediyor. mesela jetta en son attığı sipin bitiminde dahi esniyor kasalardaki tonaj ağırlığı Kesinlikle spini etkiliyor. ağır kasa daha çabuk toparlıyor.

Son düzenleme:
Bencede fark yok gibi.Jetta,fluence,linea hepsinide kullandım.Jettayı daha çok beğendim nedense.Hakkını yememek lazım.:eyv

Geri