Merhaba arkadaşlar. Ben de 2014 Fluence sahibiyim. Arabayı alalı 3 ay oldu ve bu soruna 3 aydır çözüm arıyordum sonunda buldum galiba. Öncelikle ben 30'arlı gruplar halinde şarkıları klasörlere böldüm. (Tüm şarkıları tek klasörde denemedim, denense belki yine olumlu sonuç alınabilir, forum üzerindeki bir arkadaşın tavsiyesi üzerine 30 arlı klasörler yapmıştım ama sonuç alamamıştım.)
1- Klasörler içerisindeki tüm parçaları CTRL+A yaparak seçin ve bir parçanın üzerinde sağ klik yaparak "özellikler"e girin.
2- Ayrıntılar sekmesinden en altta bulunan "Özellikleri ve Kişisel Bilgileri Kaldır"a,
3- sonrasında "Aşağıdaki özellikleri bu dosyadan kaldır" a ve "tümünü seç"e tıklayın. Ve "tamam"a tıklayarak işlemin tamamlanmasını bekleyin.
4- tekrar "tamam" tıklayarak sayfaları kapatın.
5- Sonra tekrar tüm parçaları CTRL+A ile seçin ve F2 tuşu ile yeniden adlandırın.
6- Dosya ismi için 1 yazın ve enter tuşuna basın. Parçalar sırasıyla 1 (1), 1 (2), 1 (3) ... gibi isimlendirilecek.
Bu işlemlerden sonra usb sorunsuz bir şekilde çalışacaktır. Dilerseniz "1 (1) sarki ismi" şeklinde düzenleme yapabilirsiniz. Kolay gelsin.