trim ne demek babalar))
İç mekandaki plastik kaplamaların tümü hani şu tıkırdayıp duran.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
trim ne demek babalar))
Tansel hocam direkler ile gogsun birlesim yerini doldur..lakin aksam bir markete gideyim dedim inceden ince yine kadranin ordan titresim geliyor..şu siperligi elime alip evde ignesinin deligine kaadar izole edecem artik..baska ses gelecek yer kalmadi..Kadranı düzelttikten sonra bu sefer araç demirlenirler bile ses gelmeye başladı tıkır tıkır bir de direklere bakayım.
Hızlı yanıt alabilmek için alıntı yaparak cevaplayın.
iMessage : tanseler@me.com
Twitter : @tanseler
Tansel hocam direkler ile gogsun birlesim yerini doldur..lakin aksam bir markete gideyim dedim inceden ince yine kadranin ordan titresim geliyor..şu siperligi elime alip evde ignesinin deligine kaadar izole edecem artik..baska ses gelecek yer kalmadi..
Bu kadran siperliginin makyajsiz kasalar icin olani daha yumusak o ses yapmaz demisti forumun birinde biri..acaba dogrumu bir arastirsana ustadim sen de..eger dogruysa direkt ondan alip cozelim meseleyi..ben yarin siperligi bi sokup bir kac km bir deneme yapacagim..ses gelmezse o siperligi varya beze bogacagimBana da yine kaftan siperliginden geliyor gibi geldi ama neresine bastırdıysam ses kesilmedi bir turlu. Kadran siperligi iki parçadan oluşuyor ve ikisinde sert plastik birbirine puntolanmis. Ayırsam elimde kalacak. Aralarında girebilecek bu malzeme yok çok çok dar bez bantı bile ite ite zorla soktum. Su arabaya trim sesi için harcadığım zamanla valla çocuk büyütürdüm [emoji23]
Bu kadran siperliginin makyajsiz kasalar icin olani daha yumusak o ses yapmaz demisti forumun birinde biri..acaba dogrumu bir arastirsana ustadim sen de..eger dogruysa direkt ondan alip cozelim meseleyi..ben yarin siperligi bi sokup bir kac km bir deneme yapacagim..ses gelmezse o siperligi varya beze bogacagim
Bu kadran siperliginin makyajsiz kasalar icin olani daha yumusak o ses yapmaz demisti forumun birinde biri..acaba dogrumu bir arastirsana ustadim sen de..eger dogruysa direkt ondan alip cozelim meseleyi..ben yarin siperligi bi sokup bir kac km bir deneme yapacagim..ses gelmezse o siperligi varya beze bogacagim
Onu diyen benim. Bu forumda dedim
business modeli siperliği alirsaniz sorun kalmaz. Sizdeki yumuşak dokulu, business yumuşak doku değil.ya da daha önce yazdigim gibi 2’ye ayirin ve montajini yapin.
Servise soralım bakalım ne kadar fiyat cekeler.
Aykut bey 2ye ayirip icini mi dolduracagiz ve yine nasil birlestirecegiz geri..sizin konunuzdu evet sanirim kusura bakmayin o kadar forum gezdim ki animsayamadim bu forum oldugunu..tekrar bir tarif ederseniz tazelemis oluruz..ya da direkt kendi konunuzdan ilgili tarifi buraya yazar misiniz rica etsem..Onu diyen benim. Bu forumda dedim
business modeli siperliği alirsaniz sorun kalmaz. Sizdeki yumuşak dokulu, business yumuşak doku değil.ya da daha önce yazdigim gibi 2’ye ayirin ve montajini yapin.