Fluence touch+touch paket EDC sıfır km düşüncelerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan doruk230
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçen seneki Anıtkabir ziyaretimizde bu araçlardan 2 tanesini İnanlar bize tahsis etmişti, konfor, yakıt ve performans konusunda çok iyiler, görüşlerinin devamını bekliyoruz kardeşim...:eyv
evet abi biliyorum. İstanbul-ankara arasını 130km/h hızla 100-120 tl arasında gittim. Ani hızlanmalarda da hemen tepki veriyor.

Hayırlısı olsun :eyv
teşekkür ederim.
2011 6 ileri ilk fluence imi aldığımda benimde keşke otomatik businesslarda ESP standart olduğunu bilseydim sırf ESP için alırdım demiştim, nasip oldu şimdi 2012 EDC business kullanıyorum aldıktan sonra yavaş yavaş üzerine 3-4 bin harcadık sürüş keyfime göre de oldu araç size de nasip olur inş. ESP kesinlikle kullanmasını bilene fazlasıyla güven veriyor. + 235 45 R17 good year eagle F1 asymmetric 2 lastik var üzerinde şu anda.
gerçekten esp güven veriyor.

2011 6 ileri ilk fluence imi aldığımda benimde keşke otomatik businesslarda ESP standart olduğunu bilseydim sırf ESP için alırdım demiştim, nasip oldu şimdi 2012 EDC business kullanıyorum aldıktan sonra yavaş yavaş üzerine 3-4 bin harcadık sürüş keyfime göre de oldu araç size de nasip olur inş. ESP kesinlikle kullanmasını bilene fazlasıyla güven veriyor. + 235 45 R17 good year eagle F1 asymmetric 2 lastik var üzerinde şu anda.

teşekkür ediyorum. ESP gerçek dost gibi davranır, her an güvenebilirsin. 3 yıldır esp ihtiyacını 1 yada 2 kez hissettim ama muhakkak olmalı diyorum

Geri