bizim radyolar karadüzenYapma yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim radyolar karadüzenYapma yav
2013 Fluence larda R-Link paketiyle birlikte gelen Arkamys 3D 4x35 W Ses Sistemi kesinlikle tatmin edici bir sistem. Ses düzeyi , sesin netliği ve bas yeterli seviyede. Ayrıca ayarlardan bas ların aracın hangi tarafına doğru olacağıda seçilebiliyor.
Tel. numaraları hakkında bişey diyemeyeceğim aramalar için telefondan seçim yapıp bluetooth kullanıyorum ancak radyo için şu öneriyi yapabilirim, eğer tahmin ettiğim gibiyse, ekranda 3 bölüm olmalı orta şeritte, teybin üzerinde sağ ve sola olan tuşlar varsa seçili olan bölümü en sağdakine alın, bu sayede top sayesinde değiştirme olayı seçmiş olduğunuz kanallar için sınırlı olacak.Bu bölümlerin ekrandaki sırası şu şekilde:
kanalın numarası (örn: 99.8)-kanalın ismi-sizin 12ye kadar olan favori kanallarınız
Araçta navigasyon var mı? ben navigasyonsuz araca göre konuşuyorum navigasyonluyu bilmiyorum ancak aşağıda işaretliğim yerlere göre 4. bölümün üzerine getirmeniz gerekiyo navigasyonsuz ise aracınız.RENAULTOLOG cevabın için teşekkür ederim. Henüz deneme fırsatın olmadı ancak yukarıda dediğin "teybin üzerinde sağ ve sola olan tuşlar varsa seçili olan bölümü en sağdakine alın," kısmı anlayamadım. Neyi kasdediyorsunuz acaba ?
RENAULTOLOG verdiğiniz cevabı uygulamaya çalıştım ancak dediğiniz gibi 4.bölüme geçiş yapamıyorum. Sürekli 3. bölümde duruyor. Direksiyondan kumanda üzerindeki radio, media tuşlarıda işlemedi. Sizin araçta bu oluyor mu veya biliyormusunuz?