Fluence rs

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okan84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eskı yaptıgım ıs yuzunden fluence ın tüm modellerini tüm paketlerını kullanmıslıgım var,2013 model ve uzerı makyajlı kasaları cok hosuma gıtmıstı benım ıcın tek eksı yonu Yol tutuşu hatta tutmayışıydı, Ama sız jant lastık spor yay ıle yol tutusunu bayagı bır arttırdıgınızı dusunuyorum. Kazasız belasız surusler

Aracin masallahi var ama biraz daha dusmezi lazim :eyv :eyv

tesekkurler araca coılower veya suankı spor yaylara 3 cm pres dusunuyorum bakalım havalar bırazdaha duzelsın kesınlesıcek

Jantlar flan harika olmuş :)[emoji106]

Jantlar flan harika olmuş :)[emoji106]
tesekkurler jantlar mıtsubıshı evo 10 jantı enkei marka sans eserı denk dusdu bılezıksız dırek uydu hemde gobeklerınede ebaydan renault sport kapakları getırdım onlarıde eklıycem kısa zamanda

Az daha bassan yılan olacak vallahi önlere coil iyi gider [emoji106]

blkM5b.webp
bunlar jantların yeni bobekleri uzerındekı resımlerınıde eklerım bu arada daha basılacak o kesın orjınal halı bu kadar yuksek bı aracla tanısmamıstım ya pres yada coıl kesın olacak

Merhaba araç çok güzel olmuş maşallah.. Coilover a geçiş yaparsanız yay için görüşebiliriz özel mesaj atabilirsiniz. Yaylardan memnunmusunuz bu arada konfor olarak nasıl ve öncesi sonrası ön ve arka ne kadar düştü ölçtünüz mü ?

Coıl veya bu yaylar pres olacak ama kesınlık yok eger satarsam size yaZarım konfor eskısındende ıyı dıyebılırım ses vs yok yol tutusta cok ıyı

Maşallah maşallah nazar değmesin

Geri