Fluence ön panjura polis ışığı taktırmak....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
xenonnun ne zararı var kardeşim?diğerinde haklı olabilrsin.ona bişsey demiyorum da xenon farın ne sakıncası var.illa fabrikadan çıktığı gibi mi kullanalım onu mu diyosun yani?

ben şahsen görevli olmayıp çakar lamba takanlara, merceksiz fara xenon takanlara ve abartı egzos takanlara fena sıyıttırıyorum. Kimse kimsenin hakkına tecavüz etme hakkı yoktur. benim özgürlüğümün başladığı yerde senin özgürlüğün biter.
xenonnun ne zararı var kardeşim?diğerinde haklı olabilrsin.ona bişsey demiyorum da xenon farın ne sakıncası var.illa fabrikadan çıktığı gibi mi kullanalım onu mu diyosun yani?

Gerekenler yazılmış...:eyv

Xenon un ne zararı var diyen arkadaşım.hiç bu başlık altında xenon tartışması yapmayalım.yeterince konuşuldu çünkü.siz araştırın bi.merceksiz xenon un ne kadar tehlikeli bir durum olduğunu görün

kardeşim sana xenon takma diyen yok takacaksan mercekli far al tak ama merceksiz fara takıp milleti rahatsız etme hakkını nerden buluyon

kesinlikle yapılmamalı.:berbat

Arkadaşlar ben bu işi yapıyorum Zer elektronikte. Aracınıza panjur ve siren gibi uygulamalar yaptığınızda başınıza gelecek olanlar ;

aracınız trafikten men edilir
hakkınızda kendinize Polis süsü vermekten soruşturma açılır ve 6 aydan başlamak üzere hapis cezası vardır.
ayrıca birde para cezası.
tabi işini iyi yapan bir polise denk gelirseniz. yasal olarak bunlarla kaşılaşırsınız.

fluence ler şu sıralar resmi hizmet aracı ve bazı kamu kuruluşlarında örnegin gençlik ve spor bakanlığı adalet bakanlığı vs.. makam aracı olarak kullanıldığından gizli siren panjur içi lamba ve aynı zamanda kendim yapmış olduğum stop içi çakar sistemi takılıyor. Son zamanlar haberlerede konu olan bir durumdur şahıs araçlarında bulunanlara yüklü para cezaları gitmiştir. ayrıca mobese kameralarında aracınızın önden çekilmiş fotograflarındada kendisini belli etmektedir lambalar :D

Geri