Fluence Ön Cam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selim

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba. Megane 2 kullanıcısı olarak başladığım Renault yolculuğuna fluence 1.5 privilige alarak devam etmekteyim. Ama sizlere sormak istediğim ön camı değişmiş orjinal takılmamış. Bu arabayı ticari taksi yapacağız sizce değiştirmeme gerek var mı yoksa bununla devam etse bir sorun olur mu

Hiç gerek yok. Keyfinize bakın

Yeni arabanız hayırlı, uğurlu olsun. Allahım kaza, bela ve arıza göstermesin. Sizin açınızdan bir sakıncası yok ise sorun olacağını sanmıyorum..:eyv

ön cam değişince ne olabilirki?

bilmediğimden soruyorum

Sensörler falan sıkıntılı olur mu gece yolculuğunda gözleri yorar mı ondan sordum

Yeni arabanız hayırlı, uğurlu olsun. Allahım kaza, bela ve arıza göstermesin.
yaklaşık 15 gün bende yan sanayi cam kullandım servisimizin elinde kalmadığı için merceksiz farlar biraz rahatsız edici olabilir ama sıkıntı yaşamadım hiç bşyere masraf yapmayın bence...

Yeni arabanız hayırlı, uğurlu olsun. Allahım kaza, bela ve arıza göstermesin.
yaklaşık 15 gün bende yan sanayi cam kullandım servisimizin elinde kalmadığı için merceksiz farlar biraz rahatsız edici olabilir ama sıkıntı yaşamadım hiç bşyere masraf yapmayın bence...

Amin Allah razı olsun. Sizden sonra yapmamaya karar verdim fiyatını sordurdum iskontolu 600 lira dediler bende vazgeçtim sonra :)

Aracınızla kazasız belasız bol kazançlar dilerim. Mevcut camla ilgili sorun yaşamazsınız.

Geri