Fluence Multimedya Sistemi ve Parçaların Sökümü Video

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tatang54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konuyu hortlatmış gibi olucam ama :) Bu multimedya için küçük ekran yerine büyüğünü takabiliyormuyuz? Videoda sanırım onu anlatıyor ama tam göremedim.

Konuyu hortlatmış gibi olucam ama :) Bu multimedya için küçük ekran yerine büyüğünü takabiliyormuyuz? Videoda sanırım onu anlatıyor ama tam göremedim.

sanıyorsam olabilir.. ama fluence'a uyar mı bilmiyorum iyice sormak soruşturmak lazım ama bana uyar gibi geliyor :)

Dkv073.webp
MlM3D9.webp
PEbZD8.webp

Cyclone marka arkadaşalar

Son düzenleme:
Video aydınlatıcı ancak işçilik sıfır. O kadar gaddar davranamam araca. :) Abimiz maşallah çatır çutur girişmiş. Bu arada forumdan kimse var mı Multimedia değiştiren?

Daha tam tırnaklarını oturtmamistik güncel fotoğraf paylasirım 2 aydir kullanıyorum herhangibi rahatsizligim problemim yok :)

Tomtom navili fluencelere tam uyumlu multimedya yok,bilginiz olsun...
Canbus sorun oluyor...
Direksiyın kumandası iptal oluyor...
Airbag emniyet kemer ışıkları boşta kalıyor...
Çok araştırdım fakat uygun model yok...
S100 tabanlı bir cihazı bizzat denedik olmadı...
Bilginize...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Paylaşım için teşekkürler. Sökmeye takmaya eyvallah. Ama ben kırmaya dökmeye ve orjinalini değiştirmeye yokum. En azından parçalar nerelerinden tırnaklı onu öğrenmiş olmanın mutluluğu içindeyim :D

Merhaba Arkadaşlar.
Benim resimdeki parçayı veya içindeki parçayı sökmem gerekiyor. Videodaki tırnaklar ile aynımıdır. sökerken kırmak istemem. Hatta elinizde resim varsa süper olur çünkü ben sökmeye kalkıştımmı ya çıkacak yada çıkacak nasıl çıktığı pek umrumda olmuyor onun için bilerek yapmak istiyorum
JAr02W.webp

Geri