Sigorta kutusunu mecburen alacagim cunku benim aracin gogus elektrik tesisati da degisecek bu işlem sadece ledler ve sisler için değil ben orta paneli komple degistirecegim. Bende ust bilgi ekrani yok. Arabayi alirken icon teyp ve bilgi ekranini 250 liraya almiatim onlari kullanamiyorum su an. Birde elektrik tesisati degisince dijital klima paneli alacagim onuda 300 liraya buldum. Totalde gogus elektrik tesisati 350 tl, klima paneli 300 tl, sigorta kutusu 1.000 tl, teyp daha onceden almistim 250 tl. Toplamda 2.000 lira gibi bir para harcayacagim ama aracinda donanimi yukseltmis olacagim birde hepsi orjinal donanimda nasilsa öyle calisacak. Arabayi satmak gibi bir niyetim yok en azindan 5 sene. Satarsam da ona göre koyarim fiyatini satilmazsa da binerim dert değil o. Benim istegim hersey tamamen orjinale uygun olsun sokme kesme bicme islemi olmadan yerinde dursun. Suan ledler parklara bagli sisler arka sislere bagli. Muayeneden gecmiyor bu haliyle. Dolayisiyle iki sene de bir de olsa ugrasmak istemiyorum. Bunlara ek olarak konustugum cikmacida bir de takim halinde park senaoru beyni ve sensorler var komple tesisati ile beraber ucret vermeden alacagim onu da. Bunu almamdaki sebep beyine sonradanon sensorler tanimlanabiliyir ve kadrandan da acilabiliyor.
Bu arada bunlara ek olarak kisalardaki ledlerin yagmur ve yuksek aydinlatmadaki yetersizligi sebebi ile uzunlara almistim fakat goruntusu çok hosuma gidiyordu kisalarda. Bu yuzden bir de kisalara led alıp yaz donemi kullanacagim onlari da halojeni yine kis donemi kullanacagim.
Keşke touch plus alsaydınız. Renault bir türlü anlamıyorum ondan bundan şundan eksik donanım üretmekle ne elde ediyor anlamıyorum. İnsanları bi yığın uğraştırıyorlar. Geçen bir vida sordum yurt dışından özel gelmesi gerekiyormuş sonra hurdacıya gidip aldım. Yerli üretim arabamız olsa böyle şeylerle uğraşmazdık. Türkiyede bir yığın zengin var ve hiç birisi %100 yerli üretim arabaya yaklaşmıyorlar. Keşke böyle olmasa