Fluence İlk izlenimlerim :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan disloyal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mobilden Bluetoothunu aç kardeşim cihaz gorunurlugune dikkat et açik olsun daha sonra cihaz araç bluetoothunu gorur eşleşmek için parola isteyecektir buna 4 adet sifir yazarak onayla artik cep telefonun piriviligecanin ile eşleşti :) :)

İconcanımın R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 ile Gönderildi
yarın bir deniyim onu öncekı araçta bağlıydı telefonum buna baglayamadım sınır oldum :) cozulucek ıns :) valla yakıt konusunda da oncekı aracımızdan az yakacağı kesn uzmezse yakıt konusundada tadından yenmez

bence de fluance parasına göre çok iyi otomobil bende 2009 corolla 1.4 d4d vardı iyidi ama çok hantaldı bide toyotacılar bana kızıcak ama bence corolla 40binden sonra süspansiyon tokluk hissini kayıp ediyor yani bunu anlamanız için önce 40-50 bindeki corollayı sonra 8-10 bin km de corollayı kullanmanız yeterli bu durum fluance ta kesinlikle yok frenleri daha iyi daha atik daha az yakıyor + corollaya göre daha dolu bir araba fluance yi seviyorum...inşallah bi daha ki sefere 1.6 130bg alıcam...
önceki aracımızda toyota auris idi 2012 model confort extra 1.4 d4d otomatık trıptonık vardı kalkıslardakı hantallıgı benı delı edıyodu 2.vıtesten sonra tutabılene ask olsun :) Frenler desen dandık hıc memnun degıldım. bırde fıyatına gore boş bir araç bu daha dolu :) tadından yenmez .

yarın bir deniyim onu öncekı araçta bağlıydı telefonum buna baglayamadım sınır oldum :) cozulucek ıns :) valla yakıt konusunda da oncekı aracımızdan az yakacağı kesn uzmezse yakıt konusundada tadından yenmez

105 likler uzun yolda bizim 90 lıklardan daha az yakıyor buna emin olabilirsin bizim aracın ş içi değeri 28 kuruş civarı ş dışı 24 kuruş civarlarında 150 nin altına düşmeden ayvalığa gittik bagaj full dolu klima açık bursa trafiğinde de kaldık 26 kuruş yaktı üstüne üstlük hiç yormadı boş olmasına rağmen :)

Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin. Bağlana bildiniz mi?

yok daha şimdi kalktım :) foruma bı bakınıyım dedım akşam kurcalıcam araba dısarda sımdı. :) ayriyetten herkezede cok teşekkur ederım ıyı nıyetlerınız ıcın allah hepımıze kazasız belasız surusler nasıp etsın

büyük ugraşlar sonunda aracımızı bugun aldık.
Şampanya Rengi privilage. Araç çok atik tepkisi bence cok iyi debriyaj yukarda kavrıyo bana göre önceki kullandığım araçlara göre tabi frenler süper :) Bastığım gibi çakılıyo olduğu yere içi rahat ferah özellikle orjinal ses sistemine göre teyp kolonlar cok guzel. Far yıkama sistemine bayıldım Zaten :) sunroof ayrı bi hava katıyo.
Çözemediğim tek şey telefonu'mu bağlayamadım bildiğim kadarıyla baglantı yapılıyo bu konuda bılen arkadaslardan yardımlarını beklıyorum tesekkurler

hayırlı olsun, allah kaza bela göstermesin... bende 105 lik var çekiş, yakıt, genişlik yerinde....

bence de fluance parasına göre çok iyi otomobil bende 2009 corolla 1.4 d4d vardı iyidi ama çok hantaldı bide toyotacılar bana kızıcak ama bence corolla 40binden sonra süspansiyon tokluk hissini kayıp ediyor yani bunu anlamanız için önce 40-50 bindeki corollayı sonra 8-10 bin km de corollayı kullanmanız yeterli bu durum fluance ta kesinlikle yok frenleri daha iyi daha atik daha az yakıyor + corollaya göre daha dolu bir araba fluance yi seviyorum...inşallah bi daha ki sefere 1.6 130bg alıcam...

corolla güzel araç, üstünlükleri var ama mükemmel değil. mesala 2013 corolla kullanıcılarının bir çoğu kışın gelmesiyle sertleşen plastiklerden zırıltı gelmesinden şikayet edip duruyorlar. kronik olarak yağ eksiltmeside cabası

yağ eksıltme vardı dogru bı hastalık o plastıklerıde yaz aylarına göre sertlesmıs qıbıydı .İyi niyetınız ıcınde tesekkur ederım

Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin. Bağlana bildiniz mi?
evet bu aksam yaptım ve gercekten cook begendım rehperımı dırek cıkarttı ekranda gercekten guzel yapmıslar :)

Geri