Merhaba arkadaşlar aranızda yenirim, fluance 1.5 dci 105 hp privillage aracım var spor yayla ilgili tavsiyesi olan kaçlık taktırmam gerektiğiyle ilgili bilgisi olan var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba arkadaşlar aranızda yenirim, fluance 1.5 dci 105 hp privillage aracım var spor yayla ilgili tavsiyesi olan kaçlık taktırmam gerektiğiyle ilgili bilgisi olan var mı
Hayırlı uğurlu olur inşallah1 ay önce 2011 model 1,5Dci 105hp dynamic modelini aldım. genel olarak araçtan çok memnunum.herkesin şikayetçi olduğu torpidodaki gıcırdama sesi dışında bir problem yok. o seste şu aniçin aşırı değil sadece bozuk zeminli yollarda fark edilebiliyor. daha önceki aracım partner 2,0hdi' ydi. şehir içinde 40 kuruş yakıyordu fluence ise 28-30 kuruş yakıyor. en sevdiğim yanı gaza basınca şahlanması
aracınızı bir servise gösterin derim Çünkü Kendi aracımdan daha torpidodan ses duymadım . Birtek Arkadan gelen ses var , oda bagaj full subwoofer ile dolu olduğundan bass vurdukça titreme yapıyorÖn torpidonun sert tümseklerde kopuyormuşcasına, tak tuk çarpmasına sinir oluyorum. Özellikle kış aylarında.