Ledler benim sipariş listemde en sonda. Bugün çinden yedek anahtar aldım. Geri vites kamerası+monitör ve park sensöründen sonra alırım anca.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer xenon gazlı balastlı ampul kullanırsan mercekli merceksiz farketmez; otomatik far yükseklik ayarı ve far yıkama olmazsa muayeneden geçemezsin.
Yani benim aracımda mercek var xenon takim muayeneden geçim demeyin geçemessiniz.
Normal halojen ampul kelvin değeri kaç olursa olsun mercek,far yıkama vs. farketmeksizin muayeneden geçer.
Takacağınız led ampullerde eğer balast olayı varsa muayenede kesinlikle kalır.
Eğer balast yoksa normal led ampul ise büyük ihtimal muayeneden geçer ama bu konuda kesin birşey diyemeyeceğim.
Bu şekilde geçebilme şansın var ama bunun için görevli kişinin bu işten anlamayan birisi olması gerekir ki böyle birisine denk gelmek çok da zor değil.Bu arada Emre kardeş Slim balast kullanıp balastıda farın içine koyma şansın varsa geçersin bu konuda o kadar emin konuşma bence ve olay istasyondan istasyonada değişir
Sent from my iPhone using Tapatalk