28 Mar 2013 Konuyu Başlatan #11 MNaFi_AYDIN Muhammed NaFi Aydın, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2013 Mesajlar 188 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 28 4TT4CK4N' Alıntı: Yok esnek zaten her türlü tampon eğimine falan oluyor.. Genişletmek için tıkla ... Ben o işlerden anlamıyorum işte nasıl düz şeyi lip haline gelicek vidaladıktan sonra düz kalırsa
4TT4CK4N' Alıntı: Yok esnek zaten her türlü tampon eğimine falan oluyor.. Genişletmek için tıkla ... Ben o işlerden anlamıyorum işte nasıl düz şeyi lip haline gelicek vidaladıktan sonra düz kalırsa
28 Mar 2013 #12 gergin beygir Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Senin şuan tampon altındaki lip nasıl duruyorsa oda öyle duracak işte..
28 Mar 2013 Konuyu Başlatan #13 MNaFi_AYDIN Muhammed NaFi Aydın, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2013 Mesajlar 188 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 28 4TT4CK4N' Alıntı: Senin şuan tampon altındaki lip nasıl duruyorsa oda öyle duracak işte.. Genişletmek için tıkla ... Tamam bir örnek olsaydı güzel olurdu aslında ama yok işte
4TT4CK4N' Alıntı: Senin şuan tampon altındaki lip nasıl duruyorsa oda öyle duracak işte.. Genişletmek için tıkla ... Tamam bir örnek olsaydı güzel olurdu aslında ama yok işte