Fluence Enjeksiyon Led Torpido Aydınlatma ve Cep Telefonu Şarj USB

Touch Plus ta keşke yaptığı gibi kolay olsa hayatımda bu kadar zor konsol sökmedim.
Ustad bende de touc plus var bu videodaki konsol veya panel herneyse hepsinde ayni.sadece ilk basta o ayar dugmelerini neden soktu anlamadim.onlari sokmeden de on kapak cikiyor olmali.
Bir de t4.7 ledlerden genelde sikayet var cabuk patliyor diye...Ben kendi ampulunden takarim acarsam ama hic ugrasasim yok..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elinize sağlık güzel olmus. Siz de benim gibi klima aydinlatmasindan sikayetcisiniz. Analog klima çok sonuk aydinlatmaya sahip fakat dijital klima daha canli aydinlatma konusunda. Uc dort ay icerisinde klima unitesini dijital ile degistirmeyi düşünüyorum ama bu zaman zarfinda aydinlatma ledlerini degistirmek basit bir işlem ise onu da yapabilirim epeydor aklimda aslinda fakat bir turlu zaman ayiramadim o ise.

“Hızlı yanıt alabilmek için alıntı yaparak cevaplayın”

İnstagram: @flu_e_nce
Twitter : @tanseler
İmessage : tanseler@me.com

analog klima konsolunu dijital ile değiştme maliyeti ne kadar tutuyor ? üst modellerde çift yönlü klima var dijital ile değiştiği zaman çift yönlü özelliği oluyomu?

analog klima konsolunu dijital ile değiştme maliyeti ne kadar tutuyor ? üst modellerde çift yönlü klima var dijital ile değiştiği zaman çift yönlü özelliği oluyomu?

Maliyetini yazmistim yukarilarda olacak. Biraz kulfetli. Evet orjinalinde nasıl calisiyorsa öyle calisir fakat sadece unite degisimi yeterli olmaz gogus elektrik tesisati, sigorta kutusu ve uch beyni degisimi gerekebilir denemek gerekiyor.

“Hızlı yanıt alabilmek için alıntı yaparak cevaplayın”

İnstagram: @flu_e_nce
Twitter : @tanseler
İmessage : tanseler@me.com

Geri