[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
evet arkadaşlar egr temizliği ankarada bir ustama 100 tl karşılığında yaptırdım önceki halini ve sonraki halini burada paylaşıyorum,fakat enjeksiyonu kontrol ettiriniz hatasını aralıklarda olsada 2 gündür aldım bakalım 1-2 ay deneyim devamlı alacakmıyım sizinle paylaşırım, aracım euro 5 motor edc şanzuman 2012 model, 2. el olarak almıştım şuanki kmsi 132bin km de benden önce acaba bu temizlik yapıldı mı? sanmıyorum yapıldığını, şunu belirtmek isterimki bu iş eğer aracınız euro 5 ise kendiniz yapacak gibi değil ulaşması çok güç, ustanın 5 saatini aldı, turbo hortumları hava hortumları tamamen çıkarılması gerekiyr ve altdan muhafazayı söküp hortum bağlantı vidalarını bile söküp üsten hortumu boşa çıkarmanız gerekiyor bunu size belirteyim, map sensörünüde temizlettim,1-2 ay aracı bineyim sizinle yakıt ve performans olarak bilgileri paylaşrım, ordan çıkıp hata verdiğinde aracı bilgisayara bağladık ustanın dediği arada egr kapağını ya açamıyor yada açıp kapatamıyr görevini yapamadığından hataya düşüyor,bunun için aracınız hata alıyor dedi,isterseniz aldığım hata kodunu ve açıklamasınıda yazabilirim, sabah aracımı çalıştırdım biniyorum arıza gitmiş,arıza verdiğindede arabada hiç bir sıkıntı olmuyor sadece ekranda ingiliz anahtarı işareti çıkıyor ve enjeksiyonu kontrol ettiriniz hatası yazıyor