Merhaba Arkadaşlar;
15.12.2018 cumartesi 2014 fluence 1.5 dci EDC otomobilimin şazuman yağını değiştirdim. öncelikle size şanzumandan çıkan yağın ve koyulan yağın rengine dikkat etmenizi rica edeceğim. Esas olarakta şanzuman yağının kutusunun fotoğrafını koyuyorum ki ben internette hiçbir yerde bulamadım benim gibi arayan arkadaşlara yardımcı olsun bulabilsin . daha sonrada bu konu ile ilgili nacizane öğrendiklerimi paylaşacağım.
saygılarımla
#fleunceedcyag #fleunceedcsanzumanyagi #edcyag #edcyagfiyati
@fleunceedcyag @fleunceedcsanzumanyagi @edcyag @edcyagfiyati
- BİRİNCİ RESMİN DİBİNDE YER ALAN ŞANZUMANDAN ÇIKAN ŞİMSİYAH YAĞ.
- İKİNCİ RESİMDE KUTUDAN DÖKÜLEN YAĞ SARI RENKTE BERRAK
- ÜÇÜNCÜ RESİMDE KOYULAN YAĞIN KUTUSU 1.8 LT OLUP LİTRESİ 95 TLDİR . İZMİR SERVİSLERİNDE SÖZ KONUSU YAĞIN LİTRESİNE 200 TL FİYAT SÖYLENMEKTEDİR İŞÇİLİK HARİÇ
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
15.12.2018 cumartesi 2014 fluence 1.5 dci EDC otomobilimin şazuman yağını değiştirdim. öncelikle size şanzumandan çıkan yağın ve koyulan yağın rengine dikkat etmenizi rica edeceğim. Esas olarakta şanzuman yağının kutusunun fotoğrafını koyuyorum ki ben internette hiçbir yerde bulamadım benim gibi arayan arkadaşlara yardımcı olsun bulabilsin . daha sonrada bu konu ile ilgili nacizane öğrendiklerimi paylaşacağım.
saygılarımla
#fleunceedcyag #fleunceedcsanzumanyagi #edcyag #edcyagfiyati
@fleunceedcyag @fleunceedcsanzumanyagi @edcyag @edcyagfiyati
- BİRİNCİ RESMİN DİBİNDE YER ALAN ŞANZUMANDAN ÇIKAN ŞİMSİYAH YAĞ.
- İKİNCİ RESİMDE KUTUDAN DÖKÜLEN YAĞ SARI RENKTE BERRAK
- ÜÇÜNCÜ RESİMDE KOYULAN YAĞIN KUTUSU 1.8 LT OLUP LİTRESİ 95 TLDİR . İZMİR SERVİSLERİNDE SÖZ KONUSU YAĞIN LİTRESİNE 200 TL FİYAT SÖYLENMEKTEDİR İŞÇİLİK HARİÇ
Son düzenleme: