Ben de taktırmak istiyorum Bilgi verebilirmisin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aux usb aparati baglatabilirsin basit ucuz maliyetli.Arkadaslar megane 2 aracimi satip 2011 model megane 3 privilege araç aldim. Aracimin teybinde sadece bildiginiz gibi sadece rca cikisli aux baglantisi var. Ancak aracimda bilgi ekranida var. Usb olayini çozum araken bu konuya rastladim. Yeni modellerin teybi ve bilgi ekrani ile birlikte taksak direksiyon kumandasi da dahil olmak uzere tüm fonksiyonlar çalisirmi ? Ankarada bu konuda bana yardimci olabilecek olan varmidir ? Özellikle konuyu açan arkadastan yardimlarini bekliyorum.
Arkadaslar megane 2 aracimi satip 2011 model megane 3 privilege araç aldim. Aracimin teybinde sadece bildiginiz gibi sadece rca cikisli aux baglantisi var. Ancak aracimda bilgi ekranida var. Usb olayini çozum araken bu konuya rastladim. Yeni modellerin teybi ve bilgi ekrani ile birlikte taksak direksiyon kumandasi da dahil olmak uzere tüm fonksiyonlar çalisirmi ? Ankarada bu konuda bana yardimci olabilecek olan varmidir ? Özellikle konuyu açan arkadastan yardimlarini bekliyorum.
Selamun aleyküm birader mail yoluyla ulaşabilirsiniz demişsin mail attım fakat bi geri dönüş olmadı.Ben istanbul kartalda oturuyorum. Size nasıl ulaşabilirim.Yeni modelin teybi aracınızda tüm fonksiyonlar ile çalışır sadece teybin montajı için soket dönüşüm yapılması gerek istanbuldayım ayrıntılı bilgi için mail yoluyla ulaşabilirsiniz