Fluence - CD çalar yerine 2015 model usb li cd çalar

herhangi bir soket değişimi falan filan yapıldımı acaba? ürünü temin etsek kendimizde değiştirebilirmiyiz acaba?

selam. hocam nerede taktırdın. bende almıştım usb'li teyb olsun diye ama takamadılar soketler uymuyor diye. sonra tekrar sattım. siz nerede taktırdınız. soket sorununu nasıl çözdünüz.

arkadaşlar 2010 model extrem fluence aracıma yeni model fluence usb aux lu teyp taktırdım.. çok ta memnun kaldım. eger düşünen arkadaşlarım olursa yardımcı olabilirim. servis bille olmaz uymaz , demişti ama ankarada bir oto müzik sistemcisi yaptı..

selam. hocam nerede taktırdın. bende almıştım usb'li teyb olsun diye ama (Ankara'da) takamadılar soketler uymuyor diye. sonra tekrar sattım. siz nerede taktırdınız. soket sorununu nasıl çözdünüz.

Ben de düşünüyorum açıkçası ama bir türlü net bilgi alamadım. Benzer bir ilan internette mevcut sanırım arkadaşın taktırdığı yer, arayıp konuşmayı düşünüyorum.

Ben de düşünüyorum açıkçası ama bir türlü net bilgi alamadım. Benzer bir ilan internette mevcut sanırım arkadaşın taktırdığı yer, arayıp konuşmayı düşünüyorum.

slm. ben bulamadım. sizin bulduğunuz yerin bilgilerini paylaşabilirmisiniz.

Bende yeni araç aldım ama eski teyp kumandası taktırmak istiyorum. Yeni teyp ile eski kumanda uyumlu oldumu. Alt ve üst deki üçgen imleçleri kaydırabikiyormusunuz?(frekans, kayıtlı kanal arasında) direksiyon kumandasından radyoda scan yapabiliyormusunuz?

ben bizzat denemiştim teypciden usbli teybi alıp araca takmayı ama soketler uymuyo o teypci arkadaş sokette oynama yaptı heralde o şekil yapmıştır.

arkadaşlar 2010 model extrem fluence aracıma yeni model fluence usb aux lu teyp taktırdım.. çok ta memnun kaldım. eger düşünen arkadaşlarım olursa yardımcı olabilirim. servis bille olmaz uymaz , demişti ama ankarada bir oto müzik sistemcisi yaptı..

üstad bilgileri alabilirmiyim.

arkadaşlar bu konu hakkında bende bılgı beklıyorum....

Geri