Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm her sene 3m markalı cila kullanıyordum geçen sene bitti kullandığım ürün bu sene de farklı bir ürün kullanayım diyorum bunun için öneriniz var mı acaba?
Selamın aleyküm her sene 3m markalı cila kullanıyordum geçen sene bitti kullandığım ürün bu sene de farklı bir ürün kullanayım diyorum bunun için öneriniz var mı acaba?
Pasta cila urunlerinde tek marka menzerna dir. İki hafta once istanbul bakirkoyde bu urunlerle islem yaptirdim. 800 liraya uygulandi. Urunlerin kalitesi tartisilmaz zaten. İscilik harika. Kaput ve bagaj uzerinde ozellikle derin cizikler vardi daha cok bunlar icin vermistim. Sonuc mukemmel. En ufak bir iscilik hatasi kusuru yok. Fiyat yuksek olabilir fakat alinan hizmet ve iscilik fazlasini hakediyor.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi